Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám végre megállapít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám végre megállapítani ha egy férfi komolyan bókol?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfivel Tinderen és nagyon jó volt vele, ultra romantikus és nyálas volt már a legeleje óta nagyon szép teljesen egyedi bókokat kaptam tőle, verseket írt nekem What's App-on rengetegszer suttogott a fülembe nagyon megnyugtató hangon és ráadásul még valamennyire jófiúsnak is tűnt.

Teljesen behülyített aztán egyszer csak minden magyarázat nélkül teljesen eltűnt, nem válaszol sehol egyszerűen ott hagyott...

Több ilyen eset volt de ettől teljesen kikészültem mert annyira őszintének tűnt a sablonosság leghalványabb jeleit sem érzékeltem és valahogy annyira megbíztam benne, most már ezek után félek hogy tényleg senkit nem merek majd magamhoz közel engedni...

2022. okt. 23. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Internet meg az őszinteség?! Tudod mi a baj? A neten mindenki a saját álomvilágát vetíti ki a másikra. Valódi testiség az nincs, egy idő után unalmas lesz az egész, és arrébb tolják a biciklit. A neten 100-200 nőt be tudnék hülyíteni, mindenem meg van hozzá. Lenne értelme? Nem sok.
2022. okt. 23. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:

100%-ban sehogy. Nagyon is hasznos mondás a messziről jött ember azt mond amit akar.

Nem árt fenntartással kezelni az új ismerősöket.

Kevés információt osztok meg az elvárásaimról,hogy ne legyen biztos támpont, hogy mit szeretnék hallani.

Ezzel azért jelentősen le lehet csökkenteni a másik lehetőségeit.

Nem jó dolog, ha naiv módon minden kimondott szót elhiszünk, mert akkor sűrű pofára esés a vége.

Szerintem fontos, hogy hallgass a megérzéseidre, ha valami egy kicsit is kételyt ébreszt benned, akkor ne add ki magad teljesen és ne éldd bele magad mindenbe, mert meseszerű szép dolgok ha előfordulnak is,de nagyon ritkák.

2022. okt. 23. 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, ez kimaradt a leírásból, hogy a szép szavaknak lett-e viszonzása részedről?

Nem az a kérdés, hogy mennyire volt őszinte, (egyáltalán egy udvarlás mennyire őszinte?), hanem, hogy lett-e eredménye.

Ha nem, akkor tovább lép.

Ultimátumot adni, feltételeket szabni nem lenne úriemberhez méltó. Belátta, hogy veszített és emelt fővel angolosan távozott.

2022. okt. 23. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!