Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » TS szindróma szerű tünetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TS szindróma szerű tünetek nagy hátrányt okoznak ezen a téren?

Figyelt kérdés
Nekem vannak tikkjeim, vokálisak nem nagyon, vagy csak nehezen észrevehetők, a fejem szokott tikkelni, a vállam meg a kezem néha. Illetve könnyed megijedek bármilyen zajra, nem félelemtől hanem mert ilyen az idegrendszerem. Én ezt óriási hátránynak élem meg. 22/f
2022. okt. 19. 02:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted az emberek 99%-a tudja mi a TS szindróma? Nyilván nem.

Igen, ha valaki fura, az okozhat gondot.

2022. okt. 19. 03:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem tudják, mert az emberek ignoránsak és 8 általános a népátlag kb. És ezek miatt a gondjaim miatt igencsak depresszív szoktam lenni.
2022. okt. 19. 03:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Olyan vagy, mint a Tourette's Guy?

[link]

38F incel

2022. okt. 19. 05:59
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

"Tourette-szindróma (Gilles de la Tourette-szindróma, TS) olyan idegrendszeri betegség, amelyre a tikknek nevezett ismétlődő, akaratlan mozgások (motoros tikk, például csapások és rúgások, felugrás) és hangadások (vokális tikk, például morgások, vakkantások) tartós fennállása jellemző. Ritkán (10 esetből 1) ezek a tikkek helyzethez nem illő szavak, káromkodások hangos, akaratlan kimondását is jelentik (coprolalia). "

Mondjuk, ha a nevét írod le a problémának, nem egy rövidítést, vagy esetleg nem vagy lusta és bemásolod, mi is ez, közelebb lettünk volna egyel. De persze, veled is csak az a baj, hogy tökéletes vagy, túl jó erre a világra... Itt valahogy az összes sikertelen srác ezzel küzd. Az, hogy lusta és kötözködő is vagy, a Tourette és a depresszív epizódok mellett nagyszerűen hangzik.

Igen, ha valaki láthatóan tikkel, azt valószínűleg kiközösítik majd a legtöbb társaságból. Minél messzebb vagy az átlagostól annál valószínűbb, hogy kirekesztődsz. Ilyen ez a popszakma. Ha erre még egy kibírhatatlan jellem is rátesz, akkor biztos, hogy nem te leszel a társaság szíve, lelke.

De, ha nézted a nyerő páros című csodás valóságshow-t, láthattad, hogy vannak emberek akik látványos motoros tikkek mellett is kapcsolatban vannak. Én nem tudnám elviselni, mást meg nem zavar.

Csak, ugye itt is igaz, ami a párkeresésben, de úgy általában szociális helyzetekben mindig, hogy minél több jó dolgot tudsz magadénak, annál könnyebb lesz. Minél több a negatív, zavaró, fura tulajdonságod, annál nehezítettebb a pálya. Én a helyedben, amennyiben a tikkjeid nem javíthatóak, ráfeküdnék azon tulajdonságaimra, amik ellensúlyozhattják ezt. Ahelyett, hogy a neten kötözködök, mikor én hibáztam.

Többre mész vele, ha már most tudatosan építed magad, mintha a vakszerencsére bízod a dolgot.

2022. okt. 19. 06:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Bírom hogy magadra vetted amit a népátlagra írtam :D
2022. okt. 19. 06:20
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem, van két diplomám, egyszerűen a stílus szúrja a szemem. Mert, szerintem nem indokolt a nagy mellény rajtad, de a te dolgod, majd gondolom kinövöd. A válaszomat meg már láthattad, vond le belőle amit sikerül. A szájkarate nem az én kenyerem, úgyhogy ki is szálltam.
2022. okt. 19. 06:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy elég szomorú ha valakit szimplán ilyenért kiközösítenek, önmagában a tikkelés szerintem nem bomlasztja a közösséget. A munkahelyemen egész korrekt brigád van, pedig ez egy gyár. Valahogy még középiskolába is sikerült annó nehezen beilleszkedjek. Amúgy nincs tourette diagnózisom, valamelyik orvos mondta is hogy másképp tikkelek, nekem nem folyamatos hanem bizonyos helyzetekben jön elő.
2022. okt. 19. 06:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy bírom mikor valakinek olyan alacsony az ingerküszöbe hogy piszlicsáré dolgoktól így besértődik :D
2022. okt. 19. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!