Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TS szindróma szerű tünetek nagy hátrányt okoznak ezen a téren?
Szerinted az emberek 99%-a tudja mi a TS szindróma? Nyilván nem.
Igen, ha valaki fura, az okozhat gondot.
"Tourette-szindróma (Gilles de la Tourette-szindróma, TS) olyan idegrendszeri betegség, amelyre a tikknek nevezett ismétlődő, akaratlan mozgások (motoros tikk, például csapások és rúgások, felugrás) és hangadások (vokális tikk, például morgások, vakkantások) tartós fennállása jellemző. Ritkán (10 esetből 1) ezek a tikkek helyzethez nem illő szavak, káromkodások hangos, akaratlan kimondását is jelentik (coprolalia). "
Mondjuk, ha a nevét írod le a problémának, nem egy rövidítést, vagy esetleg nem vagy lusta és bemásolod, mi is ez, közelebb lettünk volna egyel. De persze, veled is csak az a baj, hogy tökéletes vagy, túl jó erre a világra... Itt valahogy az összes sikertelen srác ezzel küzd. Az, hogy lusta és kötözködő is vagy, a Tourette és a depresszív epizódok mellett nagyszerűen hangzik.
Igen, ha valaki láthatóan tikkel, azt valószínűleg kiközösítik majd a legtöbb társaságból. Minél messzebb vagy az átlagostól annál valószínűbb, hogy kirekesztődsz. Ilyen ez a popszakma. Ha erre még egy kibírhatatlan jellem is rátesz, akkor biztos, hogy nem te leszel a társaság szíve, lelke.
De, ha nézted a nyerő páros című csodás valóságshow-t, láthattad, hogy vannak emberek akik látványos motoros tikkek mellett is kapcsolatban vannak. Én nem tudnám elviselni, mást meg nem zavar.
Csak, ugye itt is igaz, ami a párkeresésben, de úgy általában szociális helyzetekben mindig, hogy minél több jó dolgot tudsz magadénak, annál könnyebb lesz. Minél több a negatív, zavaró, fura tulajdonságod, annál nehezítettebb a pálya. Én a helyedben, amennyiben a tikkjeid nem javíthatóak, ráfeküdnék azon tulajdonságaimra, amik ellensúlyozhattják ezt. Ahelyett, hogy a neten kötözködök, mikor én hibáztam.
Többre mész vele, ha már most tudatosan építed magad, mintha a vakszerencsére bízod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!