Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen stílussal lehet ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen stílussal lehet ismerkedni manapság?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 18-30 évesek köréhez szól a kérdésem. Adott egy átlagos külső amin talán edzéssel tudok javítani (nagyon nagyon vékony vagyok) munkakörömet tekintve nem ezekben a tucat melókban dolgozom mint menedzser irodista stb . Félig meddig fizikai munkát végzek, kézbesítek dolgokat, plusz mellékesként woltozok. Nekem nem jönnek a számra ezek a közismert szlengszavak, laza párbeszédek. Egyrészt szerintem a munkám során megszoktam a tisztelettudó beszédet valamint soha nem voltam az a laza srác. Ismeretségi körömben sokan azt mondják túl sokat és öregesen beszélek, de én ezt nem veszem észre ugye. Nyilván változtatni szeretnék ha tényleg így van. Lehet ez az oka,hogy nincs sikerem a lányoknál? Hogy mindenről szeretek többet mondani az átlagnál? Milyen stílus a nyerő manapság? Irritáló ha valaki túl sokat beszél feleslegesen,ha egy két mondattal is rendezhetné?
2022. okt. 14. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az "add önmagad" tanács az egyik leghaszontalanabb a világon, kb. egy perc alatt végiggondolható, hogy mennyire nincs értelme. Az élet minden területén vannak minták, amik jól működnek és vannak, amik xarul. Kényelmes lenne kimenni az utcára tök meztelenül, meg is teheted csak egy rakat hátrány fog miatta érni, szóval ez pl. nem egy jól működő minta. Ha pl valaki a spektrumon van (autizmus) és súlyosan hiányosak a verbális, nonverbális kommunikáció, interakció skilljei hiába adja önmagát, nem fog jól működni, mert mindig van egy megadott játéktér amin belül mozgunk.

Ezek extrém példák, sokkal hétköznapibb esetekkel is ez a helyzet.

Ha férfiként sokat pofázol az pl annyira nem jó ötlet, fiú-lány viszonylatban nem annyira jó dinamika amikor még ismeretlenek vagytok. 70%kérdés és 30% amit te mondasz kb jó arány, az emberek szeretnek magukról beszélni és így kicsit titokzatosabb leszel, nem lősz el egyből minden infot. Ha abban a részben amikor te beszélsz kicsit vicces vagy kicsit izgalmas, akkor utána valószínűleg ő is fog kérdezni.

A szóhasználat fontos, lehet hogy elsőre nehez lesz, de informalis helyzetekben próbáld ne a munka közbeni "személyiséged" használni, ezt a kettőt el kell különíteni, sztem jobb.

2022. okt. 15. 02:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11: Igen és nem. Igen, van igazság abban, amit írsz, de csak részben.

"mert mindig van egy megadott játéktér amin belül mozgunk."

Nem feltétlenül az egyénen, viselkedésen kell változtatni, hanem megkeresni azt a csoportot, szubkultúrát, közeget amibe változás nélkül is illünk. És ott érvényesülni.

2022. okt. 15. 07:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha önmagadat adod - ami egy rakás szar - nem kellene vàltoztatni mondjuk...

...saját magadon?

Színészkedés helyett persze.

2022. okt. 15. 08:07
 14/14 anonim ***** válasza:

12 Igen ezt kihagytam pedig fontos, ha van olyan közeg, szubkultúra ahova beilleszthető a te személyiséged fontos, hogy élj vele. Vagy ha valamiért benne vagy egy niche-ben ami népszerű. Tehát pl. kelet-európában ha csoki srác vagy tudhatod, hogy nagyon exotikusnak számitasz, és lehet hogy kisebb az a halmaz pl. lányokból akiknek ez tetszik, de nekik viszont nagyon.

Sajnos azért sztem bőven el lehet térni annyira a mintáktól, amit már nem lehet szubkultúrába illeszteni, de fontos szempont az igaz.

2022. okt. 15. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!