Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen stílussal lehet ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen stílussal lehet ismerkedni manapság?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 18-30 évesek köréhez szól a kérdésem. Adott egy átlagos külső amin talán edzéssel tudok javítani (nagyon nagyon vékony vagyok) munkakörömet tekintve nem ezekben a tucat melókban dolgozom mint menedzser irodista stb . Félig meddig fizikai munkát végzek, kézbesítek dolgokat, plusz mellékesként woltozok. Nekem nem jönnek a számra ezek a közismert szlengszavak, laza párbeszédek. Egyrészt szerintem a munkám során megszoktam a tisztelettudó beszédet valamint soha nem voltam az a laza srác. Ismeretségi körömben sokan azt mondják túl sokat és öregesen beszélek, de én ezt nem veszem észre ugye. Nyilván változtatni szeretnék ha tényleg így van. Lehet ez az oka,hogy nincs sikerem a lányoknál? Hogy mindenről szeretek többet mondani az átlagnál? Milyen stílus a nyerő manapság? Irritáló ha valaki túl sokat beszél feleslegesen,ha egy két mondattal is rendezhetné?
2022. okt. 14. 19:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
A beszélgetések 95% megakad, amikor elmondod, hogy mivel foglalkozol...
2022. okt. 14. 19:32
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
💷 💶💶 💰💰
2022. okt. 14. 19:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Incel ezredes és tizedes , hozzàszoltak 😆- szokás szerint amihez nem értenek

Én mindig annak a híve voltam , hogy egy nőt ki kell billenteni kicsit az egyensúlyából , légy érdeklődő de kicsit pimasz

2022. okt. 14. 19:42
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

3

Én általában így beszélgetek, de az tényleg igaz, hogy sok nővel képtelenség beszélgetni, mert kb semmi nem érdekli őket. Így egyetlen témát sem tudnak maguktól feldobni, nemhogy egy önálló kérdést énfelém.

2022. okt. 14. 19:58
 5/14 anonim ***** válasza:
30%
Pont ezért mert unnak mindent és mindenkit - de többet nem mondok, nem kell a konkurencia
2022. okt. 14. 20:26
 6/14 anonim ***** válasza:
29%
Indíts bármilyen frappáns dologgal, sokuk (ha nem is mind), nagyon sokuk magasról letojja, legyél bármennyire is eredeti :D
2022. okt. 14. 20:33
 7/14 anonim ***** válasza:

"Irritáló ha valaki túl sokat beszél feleslegesen,ha egy két mondattal is rendezhetné?"

Ha valakit érdekel, amit a másik mond, szívesen hallgatja.

2022. okt. 14. 20:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem magadat adod? Találsz majd lányt hidd el.

Ne szerepeket játsz el.

2022. okt. 14. 21:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Az "irodista" nem munkakör. Szép kamu.
2022. okt. 14. 21:45
 10/14 anonim ***** válasza:
lehet én vagyok az elmaradott, de szerintem annál jobb akkor sincs, mint hogy önmagad adod
2022. okt. 14. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!