Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valójában minden nő olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valójában minden nő olyan életútra vágyik, amilyen Rogán Cili, Sarka Kata, Vajna Timi futottak be?

Figyelt kérdés

Nagy a gyűlölet a fenti nőszemélyek iránt, de ha megnézzük, mit jelent egy nő számára a "főnyeremény", akkor mindig egy befolyásos, karizmatikus és cseppet sem szegény pasit látunk.

Mondható tehát, hogy a nőkből leginkább az irigység beszél, amikor köpködnek a nálul jóval sikeresebb társaikra, akik korán elérték, hogy semmi gondjuk az életben ne legyen?

2022. okt. 14. 16:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5%

#5: Valószínűleg azért, mert ezen a szinten ilyen külsővel már többre értékeli az érett, intelligens, okos, zsarolható strómanokat, gyerekei meg már Lölőnek is vannak, mint valami kis butuska, hülyíthető, irányítható fruskát.

De mivel megszólítva érzem magam, ha úgy nézel ki, mint Várkonyi Andrea és egy Bochkor Gábor kaliberű (intelligenciára, egzisztenciára, színvonalra gondolom főleg) embertől van gyereked, akkor nem zárlak ki az ismerkedés lehetőségéből.

Úgy, hogy jóval fiatalabb vagyok Lölőnél és sokkal szebb, vékonyabb, jóképűbb, csak hát csóróbb is, de azért nem az eladósodott segédmunkás szint.

Mikor én személy szerint gyerekes anyukákra célzok a kötényhasú Kasszás Erzsikről beszélek, akik nagyra vannak a pénzügyi vagy jogi diplomájukkal, szinte érezhető a leereszkedő stílus náluk, a gyerek apja meg ha nem is börtönben lévő cigó (az az etnikai kisebbség szokott lenni vagy a vidéki fehér fiatal csaj), de valami simlis ember, akitől vagy gyerektartást egy forintot nem tud kiperelni (persze ő úgy adja elő, hogy jobb a békesség, költ a gyerekre meg neki az önérzete többet jelent, nincs ő arra az összegre ráutalva (bezzeg tőlem elvárná, hogy vegyek a gyereknek ajándékokat, de hát az más, azt így illik, ó, hogy miért nem születtem 15 tagú családba, akkor fordítva is így illene, jó bulik ezek az ajándékozásos dolgok). Vagy épp ellenkezőleg, valósággal meg van veszve a gyerekért, úgy vizslat, mintha valami tinilány apukája lenne én meg a lány udvarlója, hogy vajon nem-e lesz az új pasi rossz hatással a gyerekre "Prüntyőkém, ugye a xy bácsi rendesen viselkedik? Na azért, különben apuci nagyon dühös lesz. Ne feledd, én vagyok az apukád, bármit mond ez az ember, ne hallgass rá. Ő csak anyukád barátja, semmi köze hozzád." (ezt egy 4 évesnek pacekba)

Engem meg úgy lát el instrukciókkal, mintha valami bébiszitter lennék, hogy mit ehet a gyerek, milyen mesét nézhet, stb.

2022. okt. 14. 17:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább egy olyan életút, mint Goldie Hawn-é.

Önerőből sikeres, mert tehetséges és persze nagyon csinos is. Megfogta a korosztálya egyik legjobb pasiját. Mindenféle sztárallűr meg botrányoktól mentes, békés családi életet élnek. Nem mellesleg a gyerekei is szépek és sikeresek.

Most attól az apróságtól tekintsünk el, hogy volt már kétszer házas.

A vagyona természetesen jöhet, ennyi pénzzel én is kisimult lennék az ő korában.

2022. okt. 14. 17:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem épp elég nagy gond lenne ha pl a Lölő plöttyedt golyóit kéne szopogatnom. Irigyli őket a fene. A Cilit meg az Andit azért nem bírom amiért a többi fideszest sem, a Sarka Kata meg most így nem tudom igazán ki, úgyhogy vele bajom sincs gondolom.

Ennyi erővel mondhatjuk, hogy minden pasi irigyli a Lölőt meg a Rogánt, és ezért utálják őket? Véletlen sem azért mert mondjuk embernek álcázott szardarabok? Elég hülye, aki szerint az ellenszenv egyetlen kiváltó oka az irigység lehet.

2022. okt. 14. 18:52
 14/20 NTBS ***** válasza:
100%
Nem. A többség utal kitartott lenni. Ők pedig azok.
2022. okt. 14. 18:59
 15/20 anonim ***** válasza:
29%
Azt nem értem, miért hiszitek, hogy ezek a nők UNDORODNAK a párjuktól? Lehet, hogy eszükbe sem jut, és tök jól elvannak. Unokatesóm járt egy szép, bájos lánnyal, egyszer betoppantam disznóvágásra, én konkrétan rosszul lettem a vértől, de az a huszonéves kiscsaj könyékig véresen egy lavórban az ujjaival kaparta-tépkedte ki a disznó koponyájából a szemeket, agyvelőt, inakat, húscafatokat... majd mosolyogva közölte, hogy ez az első disznóvágása, és ő hazaviszi emlékbe a koponyát! Unokatesómmal szakítottak, és huszonévesen összejött egy 45-50 körüli kopaszodó tanárral, már van 1 gyerekük...
2022. okt. 14. 19:41
 16/20 A kérdező kommentje:
9: ha sportból, edzésből élsz, akkor munka, te gyagyás. Máskülönben pedig hobbi, így egy családanyának is az.
2022. okt. 14. 20:35
 17/20 anonim ***** válasza:

#13: "Véletlen sem azért mert mondjuk embernek álcázott szardarabok? Elég hülye, aki szerint az ellenszenv egyetlen kiváltó oka az irigység lehet."

A hozzád hasonló véleménnyel rendelkező embereknél nem tudom eldönteni, hogy akkor viccesebbek, amikor az élet úgy hozza, hogy lehetőségük van segget nyalni ezeknek az embereknek és akkor hirtelen 180 fokos fordulatot véve a kaméleonénál hosszabb nyelvcsapásokkal próbálják felküzdeni magukat pozícióba.

Vagy akkor, amikor becsület és igazság harcosaként, szilárd gerinccel, szarul de büszkén megmondják nekik a frankót, esetleg jó ízesen el is küldik a vérbe, ezzel saját maguk esélyét is elrontva a sikerre, mintha a lottó ötös szelvényt tépték volna szét. És büszkén veregethetik a mellüket, hogy nekik ilyen áron nem kell, nyugodtan alszanak, stb.

Gondolkoztam is már rajta, hogy írok majd egy csomó cetlit, hogy "becsület", meg "tisztesség" és az egyiket a péknek adom, hogy ad-e érte kenyeret, a másikat a hentesnek és adok akkor már mindkettőből egy köteggel a főbérlőnek is hónap elején.

Ha kiröhögnek, akkor taktikát váltok. A főnökömnek fogom odaadni, akitől a fizetést kapom, hogy kapok-e érte cserébe emelést.

Randira is viszem majd magammal ezeket a cetliket, de eleve már ezekkel fogok szelfizni Tinderre. Nagy siker lenne amúgy, a sok luxuskocsi meg yacht meg félmeztelen kép mellett lőnék magamról egy ilyet, tuti lenne egy csomó szuperlájkom meg matchem. Bár az eredménye valószínűleg párkapcsolat vagy akár csak szex szempontjából annyi lenne, mint a nagykörúton pelenkában óvszert osztogató legénybúcsús srácnak, akit szintén imádnak a csajok, csak nem úgy, ahogy ő szeretné.

Egyébként meg ne érts félre, tök jó dolog, ha te ŐSZINTÉN így gondolod és a fent említett éles helyzetben is faszagyerek lennél, mint az amcsi filmek főhőse, mikor a székhez kötözve köpetik ki vele a nyolcadik fogát és ő akkor is csak röhög, hogy "Megölhetsz, de akkor sem mondom el a reaktor indítókódját!"

De ettől még a te véleményed annyit jelent a világ működése szempontjából, mint mikor a növényevő állatok azon tanakodnak, hogy milyen csúnya gonosz férgek ezek a ragadozók, nem is szimpatikus egyik sem. Csúnya-csúnya ragadozó!

2022. okt. 15. 04:11
 18/20 anonim ***** válasza:

#15: Ahány ember, annyiféle önigazolásból. Már aki egyáltalán eljut az önismeretnek ezen fázisáig és nem csak egy neki tetszetős véleményt böfög vissza, mint a papagáj.

A sikerre, vagyonra éhes nők azért, mert nekik nem lenne gyomruk hozzá és jobb abban a tudatban élni, hogy biztosan szenvednek a hálószobában a 4 fal között ezek a lányok, mikor senki nem látja. Tudod, ahogy a prostikról is elterjedt, hogy drogoznak, mert csak úgy tudják elviselni, közben meg a legtöbben egészségesebb életet élnek, mint sokan, akik bírálják őket. 100%-os organikus gyümölcsleveket isznak, sportolnak, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étrendjük van, meditálnak, jógáznak, pontos napirend, önfejlesztés, stb.

Ugyanaz, mint mikor a vallásos szeretne hinni abban, hogy a rossz elnyeri méltó büntetését, a jó pedig a méltó jutalmát.

A frusztrált tehén, aki a pocakos, kopaszodó Béla mellett szenved, aki a kanapén vedeli a sört, az azért, mert neki nem dobott ilyen lehetőséget az élet és időhurok paradoxonban is van, hogy ha a mostani eszével lenne fiatal, mert fiatalon az akkori eszével ugyanúgy nem jönne össze nála ennyivel idősebb pacákkal, de így ennyi évtized távlatából lányként nem is gondolta volna, hogy valaha vonzónak fogja találni az aputestet és csak magát az embert gyűlöli, akivel leélt huszonévet, de ha megfürödne, rendbe tenné magát, magára fújna valami parfümöt és felvenne egy öltönyt még talán meg is kívánná ha olyan lenne, mint régen, mikor megismerték egymást és nem bunkó mint most.

A sikertelen, csóró férfi azért hiszi ezt, mert irigy a vagyonukra és ezáltal sivár kis jelentéktelen életébe megpróbál fényt vinni, hogy a vagyonra szert tehetne lottó ötössel is, de ő fiatal és jobb pasi, tehát csak ez az apró dolog, ez a nagy vagyon választja el attól, hogy egy pillanat alatt üstökösként ezt az undorító öregembert maga mögé utasítsa.

A nőgyűlölők meg ugyancsak hasonló okokból, mint a rivális aranyásó nők. Szeretnének abban a hitben élni, hogy nem ennyire könnyű puncival érvényesülni és biztosan nagyon szenvednek mellette, mint ahogy ők szenvednének pl. Suzanne Boyle mellett.

Azt fel se fogja már egyik sem, hogy ahogy létezik ezerféle fétis, létezhet vagyon meg sikerfétis is.

Semmivel sem abszurdabb egy öregembert megkívánni, aki sikeres és vagyonos, mint egy öltönyös pasit az öltöny miatt vagy hosszúhajú tetovált, fültágítós pasit a stílusa miatt.

Akinek bejön Marilyn Manson is kíváncsi vagyok vajon mindkét képen bejön-e: [link]

Főleg ha utóbbi képen mondjuk FKF-es egyenruhában ürítené a kukát.

Ezek a férfiak pontosan azért választották ezeket a nőket, mert bennük találták meg azt, amit keresnek.

A sok pénzéhes prostituált meg aranyásó között, akik Oscar-díjas alakítást nyújtva rohasztják a saját lelküket azzal, hogy ráfanyalodnak a pénzért vagy annak reményéért messziről ki lehet szúrni rutinnal.

Ezeknek az embereknek meg, akik akár napi több ilyen nőt fogyasztanak már még nagyobb rutinjuk van benne.

2022. okt. 15. 04:30
 19/20 anonim ***** válasza:

16: de ezek a kitartott cicák is a sportolásból élnek, mert 1005 ki lennének b...arintva, ha elpuhosodnának, meghíznának. Plusz emellett a többségük influenszerként is jelen van és a teste a munkaeszköze.

Én amúgy nem lennék a helyükben. Nem akarnám egy férfi kényének-kedvének kiszolgáltatni magam.

2022. okt. 18. 00:14
 20/20 anonim ***** válasza:

#19: Ezen gondolatmenet szerint a középkorban a nemeseknek is munka volt az írni, olvasni tanulás, etikett, zongorázás, lovagi tornák, vívás, stb.

Oké, hogy filozófiai értelemben levezethető úgy is az evolúció, miszerint minden élő és élettelen az energiaminimumra törekszik, de azért ennyire ne már, mert tényleg eljutunk már a "minek eszünk, ha úgyis kiszarjuk" szintig.

Az élet valamilyen formában arról szólna (és ez az egy abszolút független attól, hogy van-e Isten/túlvilág vagy sem), hogy megéljük, tapasztaljunk, sűrítsünk bele minél több élményt, történést és röpke 70-80 évünk alatt öregedő, hanyatló fizikai testünket próbáljuk olyan szinten óvni, mint ahogy egy számunkra kedves használati tárggyal tesszük, hogy sokáig jó minőségben szolgáljon minket és hátralevő életünk utolsó időszakát ne elfekvőben, agonizálva, leépülve kelljen elvegetálni.

2022. okt. 18. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!