Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért baj ha nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért baj ha nem vagyok egy r*banc?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, igazából bármikor lehetne valakim, tudom hogy sok embernek tetszem. De. Nem tudok akárkivel lenni. Nekem ehhez komoly érzelmek kellenek. Csak komoly kapcsolatot tudok elképzelni, így egyéjszakás meg szexkapcsolat szóba sem jöhet. Természetesen volt már párkapcsolatom, évekig voltunk együtt.

Már rohadtul unom bármilyen beszélgetésben ha előjön a téma és azt mondom hogy nincs senkim, egyből jönnek azzal hogy pedig lehetne. Lehetne, de jelenleg senki sem fogott meg annyira. Már ott tartok hogy kerülöm a témát ahogy csak lehet.

2022. okt. 12. 09:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem baj. Nem vagyunk egyformák, nem mindenki tud érzelmek nélkül kefélni össze-vissza. Nincs ezzel semmi baj, ahogy a másik véglettel sincs.
2022. okt. 12. 09:05
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez így normális.
2022. okt. 12. 09:05
 3/18 anonim ***** válasza:
5%
Azert mert frigid vagy, nem szereted a kolbaszt.
2022. okt. 12. 09:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi ez sértődös picsogás akkor..
2022. okt. 12. 09:18
 5/18 anonim ***** válasza:
5%
Azért ha táncolni kell te is oda dörgölödsz a pasihoz , de a szex már nem játszik... érdekesek vagytok ti nők.
2022. okt. 12. 09:26
 6/18 anonim ***** válasza:
19%

Itt inkább az a baj hogy felszínesség alert 😅

Csak azzal jönnél össze aki egy általad elképzelt (elég magas szintet) eléri.

2022. okt. 12. 09:38
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell foglalkoznod ezekkel a beszólásokkal. Mindenki magából indul ki - ergo van, akinek bárki megfelel, csak dőljön hanyatt. Neked meg nem. Helyes.
2022. okt. 12. 09:48
 8/18 anonim ***** válasza:
79%

6

Szóval manapság az a felszínes, aki nem kefél fűvel fával. Érdekes.

2022. okt. 12. 09:56
 9/18 anonim ***** válasza:
9%
Mert aranyásó vagy.
2022. okt. 12. 10:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
És miért kell r.ibancozni egyébként? Nőgyűlölet nők szájából duplán fájdalmas...
2022. okt. 12. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!