Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titetek mi ösztönöz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titetek mi ösztönöz, hogy kezdeményezzetek? (Olvasd tovább!)

Figyelt kérdés

Megismertem pár nappal ezelőtt egy helyes lányt pár ismerősöm álltal. Kis idő után egy szórakozóhelyen voltunk ahol jól éreztük magunkat. Sokszor beszéltem a lánnyal is, és előfordult, hogy ketten is táncoltunk természetesen. (csók nem csattant el, de később elmondom miért hátráltam meg annyira)

Egy tucatszor hívott el akár a barátnőjéhez/barátaihoz, akár csak kimenni levegőzni egy kicsit (ott egy barátnőjével). Mikor mondtam, hogy ránézek xy emberre ő is jött velem és beszélgettünk.

Miután már lassan vége volt az egésznek gondoltam egyet és ráírtam, hogy merre van, mert tudtommal neki sok ideje volt míg haza tudjon menni, így beszélgethettünk volna egy kicsit. Sajnos a barátnőivel volt, így nem zavartam és elköszöntem.

Pár nap után ráírtam egy teljesen random kérdéssel, de egyből meghalt a beszélgetés, mert csak a két kérdésemre válaszolt és nem írt tovább.

Szerintetek van esélyem még, vagy csak látszat volt az egész??? Mit csinálnátok a helyemben?

Kedvesnek, viccesnek és nagyon intelligensnek ismertem meg abban a rövid, de számomra tartalmasnak mondható éjszakán.

(Csak azért nem csókoltam meg és léptem felé akkor, mert egy barátom aki ismeri, azt mondta, hogy sok fiú barátja van, így arra gondoltam, hogy lehet engem is úgy kezel, mint a fiú barátit. Ja és részben ezért nem merek írni már neki.)

19F

2022. okt. 10. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Akkor ez ennyi. Aki mer az nyer, aki merít nyerít. De valszeg nem voltál neki érdekes, ha nem válaszolt.
2022. okt. 10. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
26%

"Csak azért nem csókoltam meg és léptem felé akkor..."

1. Te gyakorlatilag egy ismertlen lányról beszélsz, akivel csak váltottál pár szó. Ismeretlenek nem próbálunk megcsókolni.

2. Magadat becsaphatod, de mást nem tudsz. Azért nem léptél, mert nem mertél. Le is írtad, hogy nem mertél odamenni, amikor a barátnőivel volt.

2022. okt. 10. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Gyerek vagy még, ezért nem bűn a bénázásod. Következőbe tudd, ha a csaj bárhová követ, ahol ketten lehettek vagy nyugiban, az azért van, mert esélyt ad neked, hogy csinálj valamit. Esetleg növessz tököt és hívd el egy sétára, randira, teára, túrósfagyira. Ha visszautasít máris keresheted a következőt, ha meg összejön, akkor gratula, tanultál a hibádból.
2022. okt. 10. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Nagyjából egyetértek az előző válaszolókkal.

Ezt elhibáztad nem mertél, így még csak esélyed sem volt nyerni. De tanulj belőle, legközelebb szedd össze a bátorságod és lépj a kiszemelt lány felé. Nem feltétlenül kell egyből megcsókolni, hanem picit visszafogottan "udvarolni", de azért ne túl visszafogottan, vagyis meg kell találni az egyensúlyt. Ez csakis rajtad múlik, neked kell összeszedned magadat, mert más nem fog.

2022. okt. 11. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk olyan szempontból nem szeretem a túl közvetlen nőket, hogy nem csak velem ilyenek, hanem másokkal is. Amivel az a gond, hogy így nem tudom, hogy tényleg bejövök-e neki, vagy csak alapjáraton ilyen, mert másokhoz is így áll hozzá. Aztán meg vannak sértve, hogy nem vesszük a jelzéseit, amikor mindenkivel ezt csinálja.
2022. okt. 11. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!