Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van sokkal több fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sokkal több fiatal nő- idős férfi pár, mint fordítva?

Figyelt kérdés

21 éves lány 35 éves férfivel: Világ legtermészetesebb dolga

21 fiú 35 éves nővel: Kb mindenki furcsán néz rájuk.

2022. okt. 9. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Mert goldigger több van mint perverz milf.
2022. okt. 9. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Savanyú a szőlő? :)
2022. okt. 9. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Mert "idősebb" férfinek már van mit felmutatnia. Lakás, kocsi, fizetés, szexuális tapasztalat,...

(Tudom, most jönnek a hazudozók, hogy ők 12 évesen kerestek havi 350-et, meg 22 évesen, hitelmentes házat, meg az anyjuk is szűz.)

2022. okt. 9. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Azert mer a 20-30 eves pasik meg nem akarnak megallapodni es 35 lesznek mire igen.
2022. okt. 9. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

Azért, mert azok a tulajdonságok amik egy férfit vonzóvá tesznek, összességében jobban megvannak egy 35 éves férfiban, mint egy 21 éves, még inkább csak fiúban. Ellenben egy 21 éves nő gyakorlatilag mindennel rendelkezik, ami miatt mint nő (!!!) vonzó tud lenni.

35 évesen még lehet vonzó egy nő is, sok példa van rá, de számára mitől lenne vonzó egy 21 éves fiú, aki még szinte minden téren a szüleitől függ? Mit tud adni, amit egy korabeli férfi nem?

2022. okt. 9. 14:15
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Talán ezért is:

-A nők termékenységének a csökkenése előbb következik be.(menopauza)

-A férfiak termékenysége tovább tart, de ez nem azt jelenti hogy olyan egészséges spermiumokat termel mint fiatalon!

Ja és a fiatal férfiak nem vállalnak korán gyereket amikor az idősebb nőknek már időben lenne! Ezt a különbséget a tremékenységről bioszból tanultuk érettségin!

2022. okt. 9. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

Mert a nyanyák is pont ugyanúgy a pénzre vágynak, mint a kiscsirkék.

Csak az a fiatalságnak jellemzően nincs.

2022. okt. 9. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:
28%
pedig én sokat látok az idősebb luvnya- fiatal pasi felállásból is. Többnyire a reménytelen incelek fanyalodnak az öreg pennára
2022. okt. 9. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Társadalmilag jobban elfogadott.

Emlékszem, hogy még évekkel ez előtt, amikor szigli voltam és tindereztem 21 évesen egy 35 éves nővel matcheltem és elég konkrétan át beszéltük mit fogunk hol egymással csinálni, de félt megadni a nevét és félt találkozni, mert nem akarja, hogy az ismerősei és szomszédai rájöjjenek, hogy a fiatal fiúk tetszenek neki és kínosan érezte magát.

Sok győzködés után abban benne lett volna, hogy autóval elmegyek érte és valahol le állunk, ahol senki sem lát minket, de közben megtaláltam a mostani párom, így soha sem teljesült be.

2022. okt. 9. 23:06
 10/10 anonim válasza:
0%

Visszafogják magukat a vágyaikat mert kevesebb hatalmuk van,kevésbé intelligensek,kisebb az agyuk.

Ördögi kör...

Rabszolga mentalitás--Kevesebb hatalom--Kevesebb intelligencia

Olyan ez mint a rasszoknál,

A fehérek elnyomják a f3kákat,c!gókat nincs munka-nincs oktatás-nincs intelligencia. DE van helyette erőszakos bűnözés ami egy ujabb stigma rajtuk.

De nem azért vannak elnyomva mert buták hanem azért buták mert el vannak nyomva.Minden élőlény a tulélésre van berendezkedve,így a fejlehajtás és a félelem igazodás vagyis túlélés.Ugyanakkor keservesebb élet is.

A nők és a kisebségek vagy kiharcolják az őket megillető helyeket vagy élnek tovább ugy hogy az az öreg fehér férfiakat szolgálja.

Nem vagyok semilyen politikai ideologia rabja,csak van szemem,élményeim.

Én is fehér vagyok és férfi de még nem elég öreg és hatalmas...

2022. okt. 10. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!