Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » ODáig jutottam az életben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ODáig jutottam az életben, hogy gyakorin lesem van-e új üzim?

Figyelt kérdés

És ha nincs, akkor zavar... 1 új és rögtön kattintok. Sose tudom, ki válaszol épp, melyik privát melyik csalódott/nem csalódott/bátor/kiosztó embere, de feldob.

Gyakorifüggő lettem. De csak míg meg nem ismerek valakit...

2022. okt. 7. 23:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10-es: 2x írt rám nő... első 3.5+ éve, meglepődtem, hogy ilyen van, akkor kaptam vérszemet hogy itt lehet ismerkedni :D de eltűnt mert felkérdeztem, azt hittem, kamu. megijedt és azt írta igazam van, hogy csak így ismeretlenül letámad... :D :D utána hiába írtam, hogy nyugodtan, nem válaszolt többet. lehet kamu volt, ez már nem derült ki. kecskeméti csaj, ha ezt olvasod, válaszolj, sajnálom, hogy elijesztettelek!

a másik pedig tavaly volt, rám írt, hogy mi az hogy a nők nem akarnak kapcsolatot, a férfiak nem akarnak... elkezdtünk dumálnu hogy meggyőzzük egymást, randira is sor került volna 2 nap után, de lemondtam, mert nem voltam túl az exemen. nagyon bánom, később vissza akartam könyörögni magam, de hallani se akart rólam. azóta is bánom...

2022. okt. 8. 00:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Same here...
2022. okt. 8. 01:59
 13/18 anonim ***** válasza:
(1:59 pasi vagyok, nem kérek privát üzeneteket, köszi)
2022. okt. 8. 01:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Én nem ismerkedni járok ide. Arctalan vadidegenekkel nem tenném. Csak depressziós vagyok, antiszociális lettem és ez a felület az egyetlen kapcsolat a külvilággal. Ha majd felállok, jobban leszek akkor én sem leszek itt.
2022. okt. 8. 03:22
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Bele is őszülnék, ha a gyakoris privikre várnék... Az itteni nők levelezési hajlandósága még műszeresen is alig mutatható ki. Ha random dobálnék szét leveleket az utcán, szerintem előbb válaszolna valaki, mint itt szoktak.:)
2022. okt. 8. 03:28
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
Hat ennel lejjebb nem nagyon van, ha ez megvigasztal...
2022. okt. 8. 04:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Sokan élnek társas magányban. Lépni nem tudnak mert nem akarnak, vagy egyéb okok hátráltatják. Két kedves szó és szerelmes lesz a kedves szavakat mondó egyénbe. Aki magányosnak érzi magát az írjon, szívesen beszélgetek vele. Főleg ha nő!
2022. okt. 8. 04:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is itt élem a legtöbb szociális életet, több mint tíz éve.

F.

2022. okt. 8. 06:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!