Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként nyissak nőként Facebookon egy idegen férfinél?
De mi itt a kérdés!? Adja magát a tanfolyam. Melyikre jár (ha több is van és nem tudod), hogy tetszik neki, melyik előadást tartja nehéznek, könnyűnek, érdekesnek, unalmasnak, mert te ezt és ezt...Át tudja-e küldeni x jegyzetet...
Ha meg azt mondja, nem tanfolyamra jár hanem ott dolgozik, akkor meg a munkája felől érdeklődni.
Velem már többször előfordult, hogy random bejelöltek nők, vagy az ismerkedős posztjaim miatt, vagy mert valamilyen csoportban felkeltettem a figyelmüket.
Nem kell rágörcsölni.
Nálam ez úgy nézett ki, hogy én írtam pár sort magamról, a lány is magáról, aztán elindult a beszélgetés (vagy nem...).
Pl. júniusban bejelölt egy lány egy szép vasárnap délután, hétfőn meg beindult a beszélgetés, úgy szakadtam a röhögéstől a poénjain, hogy az irodában a kollégák teljesen hülyének néztek... 😂 sajnos még augusztusban elváltak útjaink, de ettől ez még egy jó példa, hogy a facebookos ismerkedés sikeres is lehet...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!