Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miként nyissak nőként Facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként nyissak nőként Facebookon egy idegen férfinél?

Figyelt kérdés
Visszajelölt, de nem történt interakció köztünk. Szeretnék ráírni, hátha… Egy városban élünk, viszont nem tartom magam szép és csinos nőnek…
2022. okt. 6. 22:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

De mi itt a kérdés!? Adja magát a tanfolyam. Melyikre jár (ha több is van és nem tudod), hogy tetszik neki, melyik előadást tartja nehéznek, könnyűnek, érdekesnek, unalmasnak, mert te ezt és ezt...Át tudja-e küldeni x jegyzetet...

Ha meg azt mondja, nem tanfolyamra jár hanem ott dolgozik, akkor meg a munkája felől érdeklődni.

2022. okt. 7. 06:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Velem már többször előfordult, hogy random bejelöltek nők, vagy az ismerkedős posztjaim miatt, vagy mert valamilyen csoportban felkeltettem a figyelmüket.

Nem kell rágörcsölni.

Nálam ez úgy nézett ki, hogy én írtam pár sort magamról, a lány is magáról, aztán elindult a beszélgetés (vagy nem...).

Pl. júniusban bejelölt egy lány egy szép vasárnap délután, hétfőn meg beindult a beszélgetés, úgy szakadtam a röhögéstől a poénjain, hogy az irodában a kollégák teljesen hülyének néztek... 😂 sajnos még augusztusban elváltak útjaink, de ettől ez még egy jó példa, hogy a facebookos ismerkedés sikeres is lehet...

22F

2022. okt. 10. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!