Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj?
Mostanában egyre többet ér csalódás ismerkedésnél. Sokszor megkérdőjelezem magamat. Vajon én csinálok valamit rosszul? Esetleg a külsőm az oka vagy az első benyomás ami miatt nem tud kialakulni több ismeretségnél vagy barátságnál. Legroszabb esetben lelépnek a randi után és nem keresnek többet.
Tudnátok nekem ebben segíteni? Tudom így látatlanban nehéz de mi lehet azaz ok ami miatt így alakul és csalódás ér.

Lehetetlen erre bármit mondani, fogalmunk sincs hogy viselkedsz, mik történnek, mik lehetnek a gondok.
Nagyon általánosítva maximum azt tudom mondani, hogy nem szabad túltolni, türelmesnek kell lenni és nem durván nyomulni, de tenni azért, hogy megmaradjon x emberrel a kapcsolat (beszélni, találkozóra hívni, stb.). Tapasztalatom szerint gyakran van olyan, amikor nagyon gyorsan akarja ezt a fázist az illető és ezzel elront mindent.
Valami biztos lesz a háttérben ha mindenki lelép és sosincs semmi sikerélményed, de azt tegyük hozzá, hogy nagyon nehéz ismerkedni manapság, akár csak barátilag. Nagy szenvedés, vér és verejték jár mellé, sokszor lekoptatással.

Ha nincs kémia bszhatod
Jó barát=> jó baràtzóna

Mondjam?
Irreàlis elvàràsok.

Eloszor nezd meg kikkel ismerkedsz.
Lehet a masik eleve foglalt vagy egy tróger es szórakozik csak

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!