Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miért hiszitek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért hiszitek hogy ez bejön?

Figyelt kérdés

Miért alkalmazzátok ugyanazokat a béna csajozási praktikákat minden csajon, például randi időszakban is, ugyanolyan programok, ugyanazok a sémák. Pedig minden nő más, minden nő mást szeret, nektek meg a legtöbb esetben semmi fantáziátok.

Még soha nem találkoztam olyan férfival aki az én személyemre szabottan hódított volna meg, mert azzal biztos együtt lennék most is.

2022. szept. 28. 02:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%

14-es, ez tök jó, de mi van, ha egy barátja szobájából videochateltek, aki megkérte, hogy lakjon nála egy hétig és gondozza a növényeit, amíg ő nyaral?

Másrészt ha ehhez hozzászoktatod, hogy mindig mindent előre kitalálsz, akkor ez lesz az alap. A kapcsolat előrehaladtával pedig ez a figyelem úgyis csökkenni fog, és jön majd a hiszti, hogy "már nem is szeretsz".

Harmadrészt hol van az ő munkája és figyelme, amit belefektet az ismerkedésbe? Neki is dolgoznia kell a kapcsolatért veled, nem csak neked érte. Különben - és itt visszakanyarodunk a kettes pontra - megszokja, hogy neki elég csak megjelennie, és ilyen nővel bizony pokol az élet.

2022. szept. 28. 09:33
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak attól nem fognak megváltozni, hogy itt vagy más fórumokon panaszkodsz arról, hogy nem elég figyelmesek, és nem tudják dekódolni a rejtett jeleket. A legtöbb férfi nem lélekbúvár, s csak a világos beszédből, a világosan elmondott vágyakból ért. Különösen akkor még, amikor nem ismer igazán. S a kedvedért nem lesznek a férfiak mások. Ilyenek és kész, akár tetszik, akár nem. Ezen az alapon akár azért is panaszkodhatnál, hogy ősszel miért esik annyit az eső. Vagy el kell fogadnod őket olyannak, amilyenek, vagy belenyugodod abba, hogy az óriási többségük életed végéig frusztrálni fog. Nincs harmadik opció. Ilyen a világ.
2022. szept. 28. 09:44
 23/35 anonim ***** válasza:
73%
Az a problémád, hogy túl nagyra tartod magad, hogy piedesztálra emeljenek és a csillagokat lehozzák érted.
2022. szept. 28. 09:49
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

21#

Mondjuk onnan tudom hogy kommunikáltunk?

Mért csökkenne ez a figyelem? Ha szeretek valakit akkor nem csak a kapcsolat elején vagyok figyelmes, hanem folyamatosan.

Egy kapcsolat elején szerintem a férfi hódít. Azt nem írtam sehol se hogy ő pl nem tett bele semmit.

2022. szept. 28. 09:50
 25/35 anonim ***** válasza:
33%
Én meg úgy vagyok vele, hogy akivel egy "semmi extra" átlag randi nem elég érdekes és szórakoztató, azzal nem passzol a személyiségünk. Ennyi.
2022. szept. 28. 10:46
 26/35 anonim ***** válasza:
46%
(nyilván első randira gondolok, ami mindig az emberről szól, sosem a körítésről)
2022. szept. 28. 10:46
 27/35 anonim ***** válasza:
72%

"Pedig minden nő más, minden nő mást szeret, nektek meg a legtöbb esetben semmi fantáziátok."

Azért nagyon sok nő van, aki annyit tud elmondani magáról, hogy szeret utazni, sorozatot nézni, szereti az állatokat (de természetesen csak a cuki, szőrös állatokat).

2022. szept. 28. 10:52
 28/35 anonim ***** válasza:
18%

Miért nem szervezel TE valamilyen különleges progamot?

Nekem nőként annyira avítt már ez a "férfi hódít" duma... Persze, nem bánom, ha az első lépést ő teszi meg, de utána miért ne javasolhatnék én programokat?

Volt, hogy régiségek vásárára mentünk, volt hogy kiállításra, piknikeztünk tóparton, voltunk lövészeten, még tüntetésen is volt randim... Némelyiket én találtam ki, némelyiket a srácok.

Szerintem a nők bőven nem annyira ötlettelenek, hogy képtelenek legyenek elmondani a szájukkal, hogy mit akarnak. A férfiaknak meg - tapasztalataim szerint - jól esik, ha némi lelkesedést látnak a partnerük részéről. Win-win.

2022. szept. 28. 11:28
 29/35 anonim ***** válasza:
25%
"tüntetésen is volt randim." Én csak gondoltam rá, hogy a mosolygó, dalolászó ripacs "tüntetők" valójában bulizni járnak az utcára tüntetés köntösében.
2022. szept. 28. 12:10
 30/35 anonim ***** válasza:

29

Mert az ugyebár elképzelhetetlen, hogy két ember számára fontos egy ügy, és ezért közösen részt vesznek egy demonstráción. Kis cinikus... :D

2022. szept. 28. 12:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!