Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a problema,hogy mindig olyan ferfiakat fogok ki,akik a vegen csak fajdalmat okoznak?

Figyelt kérdés

Sosem a "rossz fiukat" reszesitettem elonyben, mindig a kedves normalis(nak kinezo) sracokkal jottem ossze, eleinte nem volt problema es normalisnak tuntek tovabbra is.

Sose mentem a penzre, vagyonra ezt tegyuk hozza.

Mindent probaltam megtenni ertuk, tamogattam oket, ott voltam joban- rosszban,de a vegen mindig fajdalmat okoztak es kiderult,hogy teljesen masok, mint aminek mutattak magukat.

Megis hogyan kellene kiszurnom ezeket,ha az elejen tok normalisnak tunnek?

2022. szept. 27. 17:57
 1/7 Hans Pötterman ***** válasza:
87%
Ez sajnos ilyen. Valamilyen szinten szerencsejáték. Kitartást Neked! Hidd el egyszer lesz akivel viszonos lesz a hozzáállásod!
2022. szept. 27. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
7%
Allj le kulsore a te szinteden vagy alattalevokkel. Nekik ersz valamit. Szokasos "jopasi" rinya. Viseld a kovetkezmenyeit, hogy nekik ennyit ersz.
2022. szept. 27. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig ilyenbe futsz bele és nem 2 alkalomról van szó, akkor veled van a probléma. Pofonegyszerű amúgy a dolog: Használd a fejed is, amikor társat választasz. Ez nagyon szépen hangzik, hogy normálisnak tűnő srácokra mész, de valószínűleg nem igaz. Nekem is vannak olyan csaj ismerőseim (sőt, srácok is), akik simán előadják ezt, miközben a vak is látja, hogy nem ilyen srácok jönnek be nekik.
2022. szept. 27. 18:01
 4/7 A kérdező kommentje:

2

Imadom,hogy azt se tudod,hogy neztek ki,de te jobban tudod.

Legutobbi baratom se volt az a tipikus jokepu, a szintem alatt volt,ha mar fejezted ki magad.

Egyik pasim se volt az az izmos jopasi akit ilyenkor elkepzeltek a fejetekben.

2022. szept. 27. 18:07
 5/7 Hans Pötterman ***** válasza:
75%
Ne szavazzátok már! Tényleg vannak szerencsétlen helyzetek! Ismerek én lányt aki kifejezetten csinos,kedves, aranyos, mégis egy idióta barom szarrá csalta alázta! Utólag persze könnyű okoskodni! Honnan tudhatta előre,hogy ez lesz a vége! A kérdező is simán járhatott így...
2022. szept. 27. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Kevés infó. Azt nem tudjuk te milyen vagy egy kapcsolat alatt , lehet rohadt idegesítő vagy és csak mások hibáit látod meg.. magadat addod az áldozat szerepébe mindig.. de neked mik a hibáid az a fontos.
2022. szept. 27. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne egy összegzést írnod, hogy milyen volt mindeddigi kapcsolsaataid, mit tapasztaltál, mi volt jó/rossz benne. Te mit adtál bele. Ebből sokminden kiderül.
2022. szept. 27. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!