Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők kezdenétek egy olyan pasival aki csak minimálbér(nettó 130e kb) körül kap fizetést?
Figyelt kérdés
2022. szept. 26. 12:30
3/22 anonim válasza:
Nem.
És most jöhetnek "A nŐk mInd aNyaGiasAk" kommentek. Három, kettő, egy...
4/22 anonim válasza:
Nem. Jó lenne, ha legalább annyit keresne, mint én (300 nettó).
5/22 anonim válasza:
Én valószínűleg igen, és az sem zavarna, ha a szüleivel él, sőt, az sem ha vidéken.
Pl.: [link]
6/22 anonim válasza:
Nem. Egyrészt egy bizonyos életszínvonalat fent szeretnék tartani. Nem gucci, hanem friss zöldség és gyümölcs. Másrészt szeretnék a jövőre tervezni, pl ha ezt a fizetest osszarakjuk az enyimmel sosem tudnánk lakást venni
7/22 anonim válasza:
Én igen, abban az esetben, ha magát el tudja tartani, nem mást pumpol, és annyira hajlandó spórolni, hogy néha ő is el tudjon hívni programokra.
8/22 anonim válasza:
A személyiségétől függ. Ha egy hullámhosszon vagyunk, hasonló az érdeklődési körünk és jókat tudunk nevetni, akkor természetesen igen. Mert ilyet kifogni sokkal nehezebb, mint egy pénzes pasit.
9/22 anonim válasza:
Hol lakik? Bp. vagy Borsod - külső?
Mije van? Kocsi, lakás, hitel, gyerek?
Sajnos vannak helyek idehaza, ahol a 130 + hitelmentes ház és hitelmentes kocsi, és te vagy a SZUPERKIRÁLYCSŐDÖRALPHAKAN.
10/22 anonim válasza:
Ez manapság még zsebpénznek is kevés. Én a saját ház rezsijének + az autóm költségeinek kifizetése után egy egész jó életszínvonal fenntartása mellett a nettó 430 ezres fizetésemből semmit nem tudok félretenni. Legalább dupla ennyit kéne keresni ahhoz, hogy totál elégedett legyek. 130 ezer forintos fizud mellett annyira más színvonalon élünk, hogy ebből biztosan nem lenne kapcsolat. Gondolod majd én furikáználak meg én vinnélek el étterembe? Gyereket hogy fogsz ennyiből eltartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!