Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel?

Figyelt kérdés
Nagyon szerencsétlenül alakult az életem. Nincs családom, bántalmazó apám korán meghalt, anyámmal is megromlott a viszonyom. Nagyon magányos életem lett így a gyökértelenseg érzésével küzdve. Barátaim vannak, de ők másfajta szeretetet nyújtanak. Barátnőm nem volt soha. Eddig akárhány lánynál próbálkoztam nem tetszettem nekik, és szinte kiröhögtek, hogy mit akarok én. Nagyon rosszul esett mindig és az amúgy is gyatra önbizalmam tönkretette teljesen. 3 nap múlva 34 leszek és akarva akaratlanul is elgondolkodtatott az eddigi életem. Tenni szeretnék ez ellen nagyon is, de nem tudok így, hogy nem vagyok szimpatikus senkinek. Nagyon kiborulok sokszor attól hogy se szeretet se szerelem se szex nincs számomra. Ócska élet ez így. Mit tudok tenni ebben az esetben ha folyton csak undort váltok ki kb a nőkből?
2022. szept. 25. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Mennyire vagy társasági ember?

Hányszor beszélgetsz nőkkel csak úgy, társkereséstől függetlenül?

2022. szept. 25. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
21%

Ha nő lennél akkor annyi lenne a válaszom, hogy puncid van.

Mivel férfi vagy, így már nehezebb.

2022. szept. 25. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Ha a párkapcsolat hiánya miatt ócskának érzed az életet, az hatalmas probléma. Azt tanácsolom, hogy ne a párkeresés legyen a fókuszban, szerintem ez a fajta hozzáállás nem túl egészséges és nem is gyümölcsöző. Tekints rá úgy, hogy valami mellékes dolog, amin nem kell gondolkodni, majd jön, amikor jön. Ezzel együtt ismerd meg önmagad, találj olyan tevékenységet, amiben őszintén kiteljesedsz és szeretsz. Hangsúlyozom az "őszintén" szót, fontos, hogy ne csak azért tedd, amit teszel, mert azt gondolod, hogy akkor majd ezen a területen is piros pontot szerzel vele. Járd az utad, tedd magad boldoggá és függetlenné, légy egy egész. Tudod, egy párkapcsolatban nem két fél alkot egy egészet. Való igaz, hogy ehhez a gondolkodásmódhoz egy hatalmas shift kell a jelenlegi mindset-hez képest, ami nem könnyű. But... this is the way.
2022. szept. 25. 21:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a társaság középpontjában de vissza sem húzódok. Szoktam azért beszélgetni néha nőkkel de talán még csak haveri szinten sem érdekelheti őket a személyem
2022. szept. 25. 22:01
 5/9 A kérdező kommentje:
3#. Attól érzem ócskának az egészet hogy se családom se semmim ami bensőséges érzésekről szólna. Hiányzik egy család meg egy társ. Nagyon bánt hogy nekem nem lehetnek például családi programjaim meg családi napok hétvégék...
2022. szept. 25. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
38%

Ugyanaz áll, amit írtam. Ehhez a vágyadhoz ez az út vezet. Szerinted minek köszönhető a párkeresésben való sikertelenséged? Mi a helyzet az önbizalomhiányoddal? És a hatalmas bánattal, amit cipelsz és, ami által ócskának tekinted az életet?

Tegyük fel, hogy társítunk emberekhez egy értéket. Jelenleg társítsunk magadhoz egy értéket. Ez az érték szerepet játszik a párkeresésben. Szerinted ez az érték hogyan fog változni, ha elindulsz azon az úton, amit írtam?

Elhiszem, hogy most sz*r, változni meg nehéz, de ki fog tenni érted, ha nem te magad? El se tudod képzelni, hogy micsoda boldogság forrásokat lehet találni az életben. A világ hatalmas és csodálatos.

Hajrá.

2022. szept. 25. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Bírom az ilyen nagy mellényű megmondóembereket, mint a 4/6-os válaszadó. Mondjuk magas lóról osztani az észt akkor, amikor foglamad sincs, mit jelent egyedül állni a világban, sokkal könnyebb, mint totál egyedül megvalósítani mindazt, amit írtál. Viszont legalább nem segítettél semmit a kérdezőenk, de elérted, hogy ha lehet, még szarabbul érezze magát.

Kérdező, társkeresőkön próbálkoztál már?

2022. szept. 25. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit szeretsz csinálni, mivel foglalkozol, mi a hobbid, hogyan telnek a napjaid?
2022. szept. 26. 02:59
 9/9 A kérdező kommentje:
7#-es nem érzem magam rosszabbul, de a többi része totál igaz.
2022. szept. 26. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!