Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek megvan a veszélye?

Figyelt kérdés
Telt lány-kedvelő vagyok, barátok, család nyilvánvalóan tud róla. Most egy olyat mondtak nekem, ami elgondolkodtatott. Olyat keresek, aki szép arcú, elfogadja magát, és tudja magáról, hogy szép telten is. Ha egy ilyen, 80-100 kilós lánnyal összejövök, és azt látja, hogy imádom úgy ahogy van, nem akarom megváltoztatni, akkor megvan a veszélye annak, hogy belekényelmesedik ebbe és sokkal nagyobbra hízik majd az évek során?
2022. szept. 24. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. szept. 24. 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Egy 80-100 kilós nő már réges rég belekényelmesedett. Azért annyi, mert pont leszarja, hogy mennyi. Az ilyen nem fog 103 kilósan elkezdeni diétázni, hogy 100 alatt maradjon, mert teljesen mindegy neki.
2022. szept. 24. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Persze. Nem tudom milyen korosztály, de az elhízásban az az egyik rossz, hogy ahogy öregszik az ember, úgy leginkább csak hízni szokott. Ugyanis a szervezet ugyannyi kalóriából egyre több hájat csinál az évek során, mert lassul az anyagcsere. Nőknél erre még rájön a terhesség is. Aki tizen-huszonévesen kellemesen molett, az ha nem változtat az életmódján, harminc évesen kövér lesz, negyvenesen meg gurulni fog.

Pont nemrég voltam régi ismerős csajnál babalátogatóban, 3 hónapja szült. Hát meglepődtem. Soha nem volt vékony, de most dupla akkora szegény, mint mikor egy éve utoljára láttam. Igen, tudom, hogy szülés után nem topmodell az ember. De neki nem csak a hasa maradt nagy, keze-lába is dupla olyan hájas, mint előtte. Ez nem hiszem hogy konkrétan a terhesség miatt van, inkább amiatt, hogy mértéktelenül evett terhesen. Magától az már nem fog leolvadni, sportolni diétázni meg soha nem szeretett. És még mindig nincs 30 a csaj. Ebből lesz az igazi kövér, egybe bojler test.

2022. szept. 24. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy előnye biztosan van: legalább tudod, hogy néz ki kövéren. Mert ahogy jönnek az évek, gyerekek, stb., gyakran az eredetileg vékony nők is meghíznak, és teljesen meglepődök, némelyikükre mennyire formátlan módon megy fel a zsír. Te így legalább tudsz olyan párt keresni, aki kövéren is nőies alakú.
2022. szept. 25. 02:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze megvan. De az ellenkezője is! Tesóm 90 kg volt mikor összejött egy nagyon vékony sraccal. Most már csak 75-77 kg. Fogyott mellette de úgy hogy életébe nem sportolt semmit. Most se.
2022. szept. 25. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!