Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fogadjam el azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el azt, hogy egy jelentéktelen ember vagyok a nők szemében?

Figyelt kérdés
Nem szeretem ezt az embereket szintekre beskatulyázó gondolkodásmódot, mégis van benne valami. Mit tehetnék, ha szintem alá mentem és pont az a nő csúnyán átvert? A szintemen lévő nők foglaltak vagy nálam jobbra vágynak. És ott a harmadik kategória. A szintem fölöttiek. Náluk eleve nem próbálkozom, mert teljesen esélytelen. Hogy lehet ezzel megbékélni?

2022. szept. 24. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem írom, hogy menj pszichológushoz, mert ezt a pszichoterápia se fogadtatná el veled. Viszont rávezetne a problémád gyökerére és az önismereti munka által ki tudnád javítani magadban azokat a problémákat, amik miatt nem tudsz megfelelő partnernél kezdeményezni és párkapcsolatot jól működtetni.
2022. szept. 24. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:
61%

A 3/10 kinézetű nő szintje egy 6/10 -es férfi. Az 1/10 szintje az 5/10. Ha egy nő legalább 4/10(továbbra is kinézet), hozzáfér hosszú távú párkapcsolatra a 8/10 -es Chadekkel.

Tehát nincs értelme szintekről beszélni. Akinek sikerül és nem Chad, annak úgy sikerült, hogy egy jóval szintjén feletti nővel van.

2022. szept. 24. 21:09
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

Na most hosszú távú párkapcsolatról beszéltem, amit csak 24 felett akar a legtöbb nő (viselkedésük alapján). Egyéjszakás kalandra a 2/10 -es nő szintje a 7/10 -es férfi. a 3/10 már hozzáfér a 8/10 -es Chadhez, majd jön ide sírni, hogy milyen szemetek a mai férfiak, amikor hosszú távon már nem kellett.

6/10 fölött pedig nincs gyakorin aktív nő.

2022. szept. 24. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:

13

Megsúgom: nem jön ide sírni. Én legalábbis elvétve látok ilyen kérdéseket/kommenteket.

Az üresfejű szépfiúk arra vannak, hogy egy jót keféljünk velük, semmi másra... A legtöbb nő így viszonyul a dologhoz. A férfiak nyígnak folyton ezen az oldalon

2022. szept. 25. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!