Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el azt, hogy egy jelentéktelen ember vagyok a nők szemében?
A 3/10 kinézetű nő szintje egy 6/10 -es férfi. Az 1/10 szintje az 5/10. Ha egy nő legalább 4/10(továbbra is kinézet), hozzáfér hosszú távú párkapcsolatra a 8/10 -es Chadekkel.
Tehát nincs értelme szintekről beszélni. Akinek sikerül és nem Chad, annak úgy sikerült, hogy egy jóval szintjén feletti nővel van.
Na most hosszú távú párkapcsolatról beszéltem, amit csak 24 felett akar a legtöbb nő (viselkedésük alapján). Egyéjszakás kalandra a 2/10 -es nő szintje a 7/10 -es férfi. a 3/10 már hozzáfér a 8/10 -es Chadhez, majd jön ide sírni, hogy milyen szemetek a mai férfiak, amikor hosszú távon már nem kellett.
6/10 fölött pedig nincs gyakorin aktív nő.
13
Megsúgom: nem jön ide sírni. Én legalábbis elvétve látok ilyen kérdéseket/kommenteket.
Az üresfejű szépfiúk arra vannak, hogy egy jót keféljünk velük, semmi másra... A legtöbb nő így viszonyul a dologhoz. A férfiak nyígnak folyton ezen az oldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!