Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külsőmmel lehet a probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külsőmmel lehet a probléma?

Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok, nem sok lánnyal ismerkedtem, mert nem vagyok fent társkeresőn és a külsőmről se lehet megmondani, hogy a lányokhoz vonzódom. Férfiak keresték a társaságomat, hívtak randizni iskolából, ismerőseimen keresztül. 2 lánnyal sodort össze az élet ismerkedés szempontjából, velük el is mentem több randira is. Amikor azt hittem minden jól alakul, akkor mindketten kiderült, hogy mással is kavarnak. Minden randi után azt mondták jól érzik velem magukat, hajnalig beszélgettünk minden nap, de ketten is inkább mást választottak. A külsőmmel lehet a probléma? Ha elvileg a személyiségem tetszett nekik és utána még barátként próbálkoztak volna a kapcsolatot fenntartani? Mindkettőnél én kezdeményeztem a beszélgetést, randit is.
2022. szept. 22. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Két randi az 0 merítés. Ismerkedni kell sokkal többet.
2022. szept. 22. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Üdvözöllek a klubban! A nők már csak ilyenek, én is gyakran tűnődöm rajta, hogy miért nem születtem melegnek, sokkal könnyebb dolgom lenne.

A férfiak egyszerűek, logikusak, racionálisak. A nőket még a többi nő sem érti.

A kérdésedre válaszolva, ugyanannyira lehet a külsőddel a probléma (hiszen képet nem közöltél magadról, így nem tudjuk), mint nekünk férfiaknak, amikor barátzónába jók vagyunk, de velünk tárgyalja ki, hogy a bunkó srác miért bunkó, pedig ő úgy vonzódik hozzá.

2022. szept. 22. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Nehéz válaszolni a kérdésre így, hogy nem tudjuk hogy nézel ki. A leírásod alapján én sem értem mi lehet a gond, de ha úgy van és szeretnél küldj képet. 25N
2022. szept. 22. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha gondolod esetleg küldhetsz képet magadról, akkor könnyebb eldönteni.

De ennyi alapján az is lehet hogy büdös a szád, vagy udvariatlan vagy, vagy tudatod ellenére elutasító vagy, stb...

2022. szept. 22. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kipróbálnád pasival, írj rám. 35 éves vagyok, vastag szerszámmal ;)
2022. szept. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!