Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni telexart búváruha testtel?

Kivizsgáltak téged rendesen? Ezeket pont elmondhatod a dokinak is, a dietetikusok szart se érnek, a hormonális betegségek nagy részéhez nem is értenek, csak azt hiszik.
Menj el endokrinológushoz, gasztroenterológushoz, meg amit még esetleg a háziorvos ajánl és ha kapsz egy diagnózist, akkor manapság már az interneten kiokosíthatod magad az étrendeddel és az edzésterveddel kapcsolatban.

Mondjuk az izom nehezebb, mint a háj... Egyébként én csináltam azt, hogy nem ettem szinte semmi szénhidrátot és az is tönkre tudja vágni a szervezeted. Ezzel a paleo meg keto izékkel évekig éheztem hiába. Most sokkal jobban nézek ki, hogy minden étkezésre eszem zöldséget is, valami lassú felszívódásút szénhidrátot is, meg fehérjét is. Nem vagyok idegbeteg és több az energiám. Egyszerűen nem mindenkinek ugyanaz a diéta a jó.
A másik meg hogy tuti lelki oka is van. Próbáld meg elfogadni magadat, ne nézegesd a mérleget. Csak egyél egészségesen és ne össze-vissza, és mozogj, főleg friss levegőn. Ja és marha sokat számít, hogy aludj is időben lefeküdve és időben kelve, és igyál napi másfél-két liter vizet. Mindezt ne azért, hogy valaki szeressen, hanem hogy magadat szeresd.
Keress valami hobbit vagy tanulj valamit, ami te vagy, amiben tehetségesnek és hasznosnak érzed magad. Ne a kudarcaiddal határozd meg, hogy ki vagy, mert az tényleg nem vonzó.

Figyelj, én is gyerekkorom óta túlsúlyos vagyok, és sose leszek vékony, de ez mind csak duma, amit ide leírsz. Én legalább őszintén bevallom, hogy képtelen vagyok 1200 kalórián tengődni, meg hisztis és ideges leszek, úgyhogy maradok dagi, de kiegyensúlyozott. Viszont szeretek mozogni, persze nem atlétikázok, és a sziklamaszás se az én sportom. De rengeteg mást kipróbáltam. Igenis meglátszik az alakomon.
Férfiak esetében meg duplán igaz. Gyorsabban izmosodtok.
Kifogás, kifogás, kifogás. EZ lenne a kizáró ok, nem a súlyod.

Mennyi az annyi?
Egyébként meg: rajtam van 15 kiló felesleg, mégis van egy csodálatos barátnőm. Semmi nem lehetetlen, csak a megfelelő társat kell megtalálni.

Kérdező, a képlet egyszerű:
Le tudnál fogyni, ha tényleg akarnál. Kifogásokat keresel, megmagyarázod, tehát nem akarsz valójában annyira lefogyni, hogy életmódot válts hozzá. Akkor elhízott maradsz, ennyi!
Nem igaz, hogy nem lehet lefogyni! Ez csak duma. Van akinek könnyebb, van akinek nagyon nehéz, de az kamu, hogy nem lehet. Neked is megy, ha nagyon akarod.

Nem létezik olyan betegség, ami lehetetlenné tenné a fogyást.
Kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amennyit a tested eléget.
Lusta vagy, kifogásokat keresel.
Elfogadod ezt a helyzetet vagy pedig életmódot váltasz. Sport, egészséges étkezés. Ha nem fogysz, akkor szarul csinálod. Ha magadtól nem megy, akkor kérj segítséget az étrendhez.
Ha annyira lusta vagy hogy sportolj, az se gond! Kevesebbet kell enni, és fogyni fogsz. A sport azért kell, mert az is kalóriát éget... Illetve formálja a testet. De simán kajával is megoldható, és ehhez nem kell a kanapédból kikelni. Igaz hiába leszel soványabb, izom nélkül akkor se lesz szép látvány a tested.

Igen, persze, tudjuk, ha több energiát használ fel a szervezet, mint amennyit kap, a különbözet egy varázsgömbön keresztül teleportálódik a szervezetbe.
Idióta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!