Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok, a szüleimmel élek egy nagyvárosban, kertes házban. Kocsim nincs. Eddig elég sz*rul alakult a karrierem. Elvégeztem 2 szakmát is és dolgoztam is bennük, de váltanom kellett. Vagy azért mert keveset fizetett, vagy azért mert nem azt kellett csinálni amit gondoltam/vártam. Most csinálom a 3. szakmámat amire már a suli elkezdése előtt volt rálátásom és tudtam miről fog szólni, mit kell csinálni, meg lehet e belőle élni és, hogy mennyire lesz megterhelő vagy sem. Szóval jelenleg estin csinálom ezt a szakmát és mellette dolgozom, bár a suli miatt nem főállásban igy a fizum is eleg gyenge. Ilyen kilátások mellett lehet barátnőm mielőtt még befejezem az iskolát vagy várjak addig amíg majd jól fogok keresni?

2022. szept. 21. 13:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

29f

férfi szemmel a következőt látom: nem vagy életképtelen, tanulsz, dologozol, próbálsz haladni előre, ez pozitívum. szülőknél laksz? na bumm.. de haladni akarsz, és ez a fontos. A pénz soha ne legyen lényeg.. Ismerkedj, próbálkozz. Max ha nincs annyi pénzed, ne vacsorázni vidd, hanem csak egy kávéra. Ha pénzéhes a csaj, az úgyis kibukik hamar.. Próbálj hasonló anyagi helyeztű csajt találni, ezzel talán magad felé billented a mérleget..

2022. szept. 21. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Mennyi a fizetésed?
2022. szept. 21. 13:20
 3/11 A kérdező kommentje:

Nettó 190-200 ezer között. Azért ennyi mert részmunkaidőben tolom.

#1-es köszi a választ. Jól esik a bíztatás :D.

2022. szept. 21. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, még annyit. a fizetés relatív, többet keresek mint te, viszont mire kifizetek mindent lehet nem marad annyi,mint neked, aki otthon él. szóval kereshet valaki 600.000-et, ha abból 350 elmegy hitelre.. érted.. használd ki amíg otthon élsz.
2022. szept. 21. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Minden esélyed megvan.

Sok sikert! ;)

2022. szept. 21. 13:37
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem gáz. Vannak céljaid, és teszel érte. Ez mindenképpen pozitív.
2022. szept. 21. 13:38
 7/11 anonim ***** válasza:
6%

Inkább egyetemre menj. Addig a szüleid el tartanak.

Diploma nélkül a nők szemében mindenki proli tuskó.

2022. szept. 21. 13:58
 8/11 A kérdező kommentje:
#Fura. Ezt eddig csak itt a gyakorin olvastam. Igaz itt már többször leírták a férfiak és a nők is, hogy a diploma egy életfelfogás, azt mutatja, hogy az ember mennyire kitartó és nyitott. Én viszont azt vallom, hogy diploma nélkül is lehet valaki értelmes, intelligens, jó beszélgetőpartner.
2022. szept. 21. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
#3 de jó neked, én teljes munkaidőben nem keresek ennyit, pedig szakmám is van, csak még nekem se abban sikerült elhelyezkedni 😅
2022. szept. 21. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Ne szakmakat gyujts, papirokat, bizonyitvanyokat,hanem szaktudast munkatapasztalatot.

Ha szakacs, pek, akarmi akarsz lenni menj el egy mesterhez es tanuld el a szakmat. Hany eves korodig akarsz meg papirokat gyujteni? Idopazarlas.

2022. szept. 21. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!