Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet pasim ennek ellenére is? 19L
Figyelt kérdés
Nem akarok családot alapítani. (a környezetemben lévő nőknek mind ez a fő cél)2022. szept. 19. 18:36
3/28 anonim 

válasza:

Lehet, nem mindenki akar gyereket.
4/28 anonim 

válasza:

Persze, nem mindenki akar családot alapítani
5/28 anonim 

válasza:

Persze.
Nekem mondjuk gyerekem se lehet.
6/28 anonim 

válasza:

Szinte már ez az alap lassan sajnos ...
7/28 anonim 

válasza:

Lehet, rengeteg pasi van aki nem akar gyereket.
8/28 anonim 

válasza:

19vagy.....lehet majd 5-10év múlva meggondolod magad.
Amúgy ilyen korban ritkán az életed párját találod meg,inkább csak egy jó kapcsolatot.
9/28 anonim válasza:
Énsem szeretnék, így elkötettem magam!
10/28 nemaRendőrség 

válasza:

Amúgy csak én nem ismerek olyan férfiakat akik nem akarnak gyereket?
Olyat ismerek aki akar várni még pár évet, de olyat aki nem akar nincs az ismeretségi körömben.
Pont azt tapasztalom inkább hogy a férfiak már jobban akarnak gyereket mint a nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!