Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy audi a6al fotoznam le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy audi a6al fotoznam le magamat es ki raknam a kepeket tinderre akkor tobb likeot kapnek ott?

Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 13:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10. Épp az terv,hogy veszek egyet úgy nyilván nem szeretném h csak kibérlek egyet mert az gáz ha a randin kiderül,hogy csak bérelt.
2022. szept. 18. 17:21
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
max golddigerek fognak bejelölni
2022. szept. 18. 17:27
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
nem
2022. szept. 18. 17:49
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

És hány éves Audit akarsz venni? Mert ha a csaj képben van az autókkal, akkor leveszi, hogy az egy extra értékes újszerű kocsi vagy régebbi használt. Persze biztos van, akinek szinte minden audi menő, legyen az széthajtott öreg használt vagy éppen újszerű (az nyilván jobb lenne neki is). Tehát nem mindegy, hogy milyen az az A6.

Ráadásul az sem biztos, hogy a terved összejön, és emiatt lesz nőd.

De tegyük fel, hogy összejön! Kvázi kidobod a pénzt a kocsira, hogy felszedj egy anyagias nőt, aki még dobhat is később! Egy jó A6 nagyon drága! Azt a pénzt rengeteg hasznosabb dologra költhetnéd el!

Nagyon nem éri meg ez az út, kérdező! Régen én is gondolkodtam viszonylag drágább BMW-n csajozás terén, de rájöttem, hogy nem jó út ez. Akkor éri meg, hogyha lazán ki tudsz fizetni egy új vagy újszerű kocsit, de gondolom te nem vagy ilyen helyzetben.

2022. szept. 18. 17:53
 15/21 A kérdező kommentje:
Nekem egyenlőre az is jó ha egs nő a pénz miatt jár velem és jópofozik az is jobb mint a magány.
2022. szept. 18. 17:59
 16/21 anonim ***** válasza:
33%
Miért nem mész prostihoz?
2022. szept. 18. 18:00
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
De azon mit nem értesz, hogy ha meg is veszed a kocsit, akkor sem biztos, hogy amiatt össze is jön veled valaki! Akkor mit csinálnál? Gyakorlatilag kidobtál az ablakon X millió forintot egy kocsira, ami miatt még csak össze se jött veled senki. De tényleg érdekel, hogy milyen évjáratú audiról van szó? Bár mint írtam, van akinek oly mindegy, csak auid/bmw/mercedes legyen, de egy értelmes aranyásóhoz nem elég egy öreg A6. Vagy ha elég, akkor gáz a csaj... :D
2022. szept. 18. 18:08
 18/21 A kérdező kommentje:
17. Egy maximum 5 evnel nem oregebb audira gyujtok most.
2022. szept. 18. 18:11
 19/21 anonim ***** válasza:
33%
Lényegében az autó kapná a "lájkokat" nem te. És elsősorban a többi autóbuzera férfi lájkolna.
2022. szept. 18. 19:08
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
Ezek szerint nem olcsó kocsit akarsz! A válasz ugyanaz! Nem éri megvenni! Az se biztos, hogy emiatt lenne barátnőd, de ezt már leírtam. Nem akarom újra leírni, megvan a komment, ha ennek ellenére megveszed, te bajod.
2022. szept. 18. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!