Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy audi a6al fotoznam le magamat es ki raknam a kepeket tinderre akkor tobb likeot kapnek ott?
És hány éves Audit akarsz venni? Mert ha a csaj képben van az autókkal, akkor leveszi, hogy az egy extra értékes újszerű kocsi vagy régebbi használt. Persze biztos van, akinek szinte minden audi menő, legyen az széthajtott öreg használt vagy éppen újszerű (az nyilván jobb lenne neki is). Tehát nem mindegy, hogy milyen az az A6.
Ráadásul az sem biztos, hogy a terved összejön, és emiatt lesz nőd.
De tegyük fel, hogy összejön! Kvázi kidobod a pénzt a kocsira, hogy felszedj egy anyagias nőt, aki még dobhat is később! Egy jó A6 nagyon drága! Azt a pénzt rengeteg hasznosabb dologra költhetnéd el!
Nagyon nem éri meg ez az út, kérdező! Régen én is gondolkodtam viszonylag drágább BMW-n csajozás terén, de rájöttem, hogy nem jó út ez. Akkor éri meg, hogyha lazán ki tudsz fizetni egy új vagy újszerű kocsit, de gondolom te nem vagy ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!