Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet lányokkal ismerkedni bárokon és bulikon kívül?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, de már nem járok egyetemre. Konditerembe járok, de koedukákt és így nem lehet a lányok termébe átmenni... Munkahelyen pedig egy 5 fős irodában ülök, ahol mindenki férfi és egy házas nő.2022. szept. 18. 01:53
1/11 anonim 

válasza:

Nézz programajánlót a városodban és járj el olyanokra, ahol jó eséllyel lehetnek lányok.
2/11 anonim 

válasza:

Ismerősökön keresztül próbáld meg építeni a kapcsolataidat, vagy keress valami hobbit ahová lányok is járnak
4/11 anonim 

válasza:

2.mocskos anyuci kedvence.. zero elet tapasztalst..
5/11 anonim 

válasza:

Lehet furán hangzik, de ismerkedni bárhol lehet. Például ha boltban, megállóban szemez, mosolyognak rád, nyugodtan oda mehetsz beszélgetni. Hogyha munkahelyed, jelenlegi hobbid nem alkalmas kapcsolatépítésre, akkor változtass rajta! Menj el olyan helyekre, ahol van lehetőséged más nőkkel beszélgetni. Tánciskola, kvíz est, túra csoport és millió más szabadidő tevékenység létezik.
6/11 anonim 

válasza:

Kerámai szakkör, kórus, festő tanfolyam stb
8/11 anonim 

válasza:

Szó szerint árhol... kedvenc sztorim, 28évesen rávettem egy haveromat, tekerjük körbe a velencei-tavat, én 130kg voltam, haverom 120... két IT-s akik, ekkor már 6éve csak tunyultunk...
Még csak székesfehérvárról tartottunk pákozdra a bicikli úton, mikor eltekert mellettünk 2 eszmélettlen jóseggű sportos leányzó...
Haverom vérszemet kapott, azt mondta neki le kell szólítania a baloldalit... én kiröhögtem, hogy esélyünk sincs, soha nem érjük őket utol... haverom felállt és elkezdett lóhalálában tekerni... én már csak velencén találtam meg őket egy fagyizónál, azóta feleségül is vette a leányzót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!