Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha eg átlag nőt és egy incel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eg átlag nőt és egy incel férfit egy lakatlan szigetre tennénk 2hónapig akkor van arra esély h szerelmesek lesznek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 14. 14:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
11%
10 ezt szerintem te se hiszed el hogy valakinek azért nem írnak vissza a társkeresőn többszáz levelére mert sugárzik a rossz belsője. Hoppá bocsánat akkor a barátzónába került emberek nem is incelek vagy az egy marginális kisebbség? Én nem így látom .... ismerek sok gennyládát (vegyes kinézetűek) de pont ők nem panaszkodhatnak kangörcsre. Ronda pasikat én is tudok csajjal de vagy őszül már ő is meg a csaj is és/ vagy közös ismerősök hozták őket össze
2022. szept. 14. 20:11
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Az amúgy nem az életképtelenség egy neme, hogy valaki szeretne csajozni, tisztában van vele, hogy mi akadályozza ebben, és mégsem változtat?
2022. szept. 14. 22:14
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a nő megenné az incelt. Az életösztön nagy úr. A túlélés esélyeit úgy lehet növelni, hogy az akadályt elhárítjuk, vagy, ha lehetséges haszonná változtatjuk. Egy életképtelen kanos lúzer egyértelműen akadály, de kajának még jó lehet, ha nincs más.
2022. szept. 15. 00:43
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

11-es, azért azt tudod ugye, hogy a társkeresőzés nem éppen a legtermészetesebb módja az ismerkedésnek?

Persze ott amit látsz, az a fénykép, ha valaki ronda, esélye sincs, lehet egyébként bármilyen pozitív személyiség. A való életben viszont a ronda pasi is be tud csajozni, ha normálisan tud viselkedni. Ismerek én is nagyon sok olyan pasit, hogy bottal sem piszkálnám, és mégis van kapcsolatuk.

2022. szept. 15. 08:34
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
14 írhattam volna azt is hogy odamegy hozzá mittudomén szórakozóhelyen, a lényeg ugyanaz. Nem készít a csaj " környezettanulmányt" a srácról, nem hallgat meg tanukat hogy amúgy miféle személyiség a srác, ha nem indul be tőle ránézésre akkor lekoptatás. A ronda pasik rendre szárnysegédekkel csajoznak be, kb egy stáb lobbizik a csajnál hogy adjon neki esélyt később meg hogy "ne szakítsatok mert megszakad a szívünk". Vagyis a leggyakoribb ismerkedési mód hogy "ismerősök mutattak be egymásnak" nem annyiból áll hogy elmondják több szem közt a felek neveit hanem még ilyen olyan presszió.
2022. szept. 15. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!