Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs a férfinek autója és lakás úgy még lehet csinos barátnője?
Családot alapíthat?
Vagy ez úgy működik vagy teljesíted az alapokat vagy matyizz magadnak amíg nem kerülsz idős otthonba?
Háát figyelj...
Nekem autóm nincs, és saját lakásom sem. De van normális életem, egy csodálatos barátnőm, és egy jó munkám.
Neked nem tudom, hogy van-e autód vagy lakásod, de hogy se normális munkád, se normális lelki világod, de normális életed nincs, az látszik.
Nem akarnék veled cserélni, ne haragudj. :D
Ha valamit tud nyújtani a nőnek cserébe, mert a nőtől elvárná, hogy csini legyen, akkor igen. Jó külsőt, lehengerlő dumát, kisugárzást, baromi jó humort pl. Viszonylag sok embert ismerek, aki nem krőzus, mégis van nője, és nem is akármilyen (szerintem szép - más kérdés, hogy annak lehet, hogy nem, akinek Insta Ica az etalon).
Családalapítás azért más kérdés... azért a példa mutaja, milyen trógereknek születik gyerekük, nem is kevésnek, de azért felelősségteljes anya és apa úgy nem vállal gyereket, hogy alig tudnak megélni. Ezt azért meg kellene gondolni gyerekvállalás előtt - hogyha albérletbe is akár, de tudnak-e úgy gyereket vállalni, hogy a gyerek ne kenyéren-vízen legyen tartva, ne a legolcsób kínai / tescogazdaságos sz...t kapja mindenből - legyen normális, melegen tartó télikabátja, csizmája, lábat jól tartó edzőcipője, nem össze-vissza toldozott-foldozott nadrágja, méreten passzoló ruhái, tudjon egészségesen étkezni... legyen normális élettere a lakásban... ne kelljen amiatt szégyenkezni, hogy már megint nem tudta befizetni az osztálypénzt, és ha esetleg panaszkodik, hogy más miért tud elmenni az osztálykirándulásra, amikor ő nem, miért egy csigalassú 1000éves számítógépe van, akkor a szülő ne ordítsa le a fejét, hanem nézzen magába. Szerintem bárkinek az a vágya, hogy szülő lehessen, messze nem olyan fontos, mint a gyerek joga a normális életre (nem elkényeztett, gazdaggyerek-élet, de ne is mint ahogy a rosszabb helyeken a kutyát tartják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!