Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fringe ezotériával tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fringe ezotériával tudnék sikeresen csajozni?

Figyelt kérdés

A blackpill pályafutásom során sok összeesküvéselmélettel és egyéb dologgal találkoztam, amik végül a Gaia nevű csatornához vezettek, tehát lényeg, hogy az alapokat tudom.

Ötlet: A meglévő "tudásom" mellé tanulnék egy kis asztrológiát is, majd ezt felhasználva megpróbálnék ilyesmivel foglakozó főleg milfekkel ismerkedni (gondolom a fiatalabb lányok annyira nincsenek benne ezekben).

Hosszabb távon akár lehetnék valamilyen asztrológiával és alternatív gyógyászattal foglakozó "varázsló", aki a páciensek energiaszintjét szexuális közbenjárással viszi fel magasabb szintre, ezzel segítve az adott nő energiaszintjét, ami utána sikeressé teszi a párkapcsolati életben például a férjével -- meg hasonló beteg ötletekre gondolok.

2022. szept. 11. 00:00
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Amúgy ez legális egyébként?
2022. szept. 11. 00:01
 2/30 anonim ***** válasza:
42%
Nézz ki jól. Többi csak mese habbal.
2022. szept. 11. 00:04
 3/30 A kérdező kommentje:
2: Azért írd be a youtube -ra valamikor, hogy Travis blackpill
2022. szept. 11. 00:06
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

"majd ezt felhasználva megpróbálnék ilyesmivel foglakozó főleg milfekkel ismerkedni"

Mit jelent az, hogy EZT FELHASZNÁLVA? Pontosan hogyan zajlana ez?

2022. szept. 11. 00:08
 5/30 anonim ***** válasza:
62%

2-es vagyok, én ezeket a *pill fаszságokat ignorálom. Pont úgy, ahogy a 2000-es években ignoráltam az elődjét, a PUA fаszságokat. Nem kell ideológiákat gyártani meg hinni bennük. Csajozás kurvа egyszerű. Nézz ki jól vagy keress havi 10 millió körül vagy felejtsd el. Ennyire egyszerű.

2022. szept. 11. 00:09
 6/30 anonim ***** válasza:
97%
Hihetetlen mikbe futok itt bele. Ezen ennyire befeszülni, és komplett életfilozófiát gyártani, hogy mivel hogy csajozz. Másrészt ez a kinézet, pénz... ha egyszer valaki eljut addig, hogy megértse magát, elfogadja az alaptulajdinságait, és fejlessze a pozitív irányba mutató elveit, elengedje a keserű, lehúzó ideológiáit, találhatna őszinte boldogságot. Nem kell a játszmazós hazugság, add önmagadat.
2022. szept. 11. 00:20
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
#6: inkább önmagad javított, kiteljesedett változatát, amikor már kemény munkával mindent kihoztál magadból, ami csak benned volt.
2022. szept. 11. 00:27
 8/30 A kérdező kommentje:
5,6: Most se nézek ki elég jól és a kinézetem csak rosszabbodni fog, ahogy egyre idősebb leszek. Reaálisan gondolkodva az a 10 millió sem lesz meg. Nem vagyok vállalkozó típus, kapcsolatokat is nehezen építek, ráadásul a mostani világban mindenki vállalkozó akar lenni 10 millió forint fizetéssel. Én inkább olyan munkát választok, ahol nincs akkora verseny és így is jól tudok keresni - Persze ez sose lesz annyi ami egy gold diggernek elég, hacsak felrobban a kriptó (azaz nyerek a GenZ lottón).
2022. szept. 11. 00:29
 9/30 A kérdező kommentje:
Viszont a reptiloidokról meg a többi ürlényes témáról már tudok mindent. Csak kicsit tovább kell feszegetni a határokat és ezotéria guru lehetnék.
2022. szept. 11. 00:31
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Rondákkal se akarsz leállni? Ott lenne keresnivalód simán. Megértem ha nem, csak mondom, hogy a rondák mindig a rendelkezésedre állnak.

2022. szept. 11. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!