Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fringe ezotériával tudnék sikeresen csajozni?
A blackpill pályafutásom során sok összeesküvéselmélettel és egyéb dologgal találkoztam, amik végül a Gaia nevű csatornához vezettek, tehát lényeg, hogy az alapokat tudom.
Ötlet: A meglévő "tudásom" mellé tanulnék egy kis asztrológiát is, majd ezt felhasználva megpróbálnék ilyesmivel foglakozó főleg milfekkel ismerkedni (gondolom a fiatalabb lányok annyira nincsenek benne ezekben).
Hosszabb távon akár lehetnék valamilyen asztrológiával és alternatív gyógyászattal foglakozó "varázsló", aki a páciensek energiaszintjét szexuális közbenjárással viszi fel magasabb szintre, ezzel segítve az adott nő energiaszintjét, ami utána sikeressé teszi a párkapcsolati életben például a férjével -- meg hasonló beteg ötletekre gondolok.

"majd ezt felhasználva megpróbálnék ilyesmivel foglakozó főleg milfekkel ismerkedni"
Mit jelent az, hogy EZT FELHASZNÁLVA? Pontosan hogyan zajlana ez?

2-es vagyok, én ezeket a *pill fаszságokat ignorálom. Pont úgy, ahogy a 2000-es években ignoráltam az elődjét, a PUA fаszságokat. Nem kell ideológiákat gyártani meg hinni bennük. Csajozás kurvа egyszerű. Nézz ki jól vagy keress havi 10 millió körül vagy felejtsd el. Ennyire egyszerű.

Rondákkal se akarsz leállni? Ott lenne keresnivalód simán. Megértem ha nem, csak mondom, hogy a rondák mindig a rendelkezésedre állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!