Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szólitsak le egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Antal Ervin kérdése:

Hogyan szólitsak le egy lányt kollégiumban?

Figyelt kérdés
Hello mindenki. Kollégiumba járok és van egy lány aki tetszik, csak az a gondom, hogy nem tudom hogy szólitsam meg. Nem a batorsaggal van bajom csak nem akarok nagyon régimodi lenni, vagy hasonló. Válaszaitokat előre is köszönöm.

#tiniszerelem #Kollis parkapcsolat
2022. szept. 10. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
kérj tőle köcsön egy WC-papírgurigát... ez nem túl szokványos, és szarni mindenki szokott, tehát nem is túl átlátszó.
2022. szept. 10. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
*kölcsön
2022. szept. 10. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
16%
Először egyeztesd a kinézeted az övével. Ha kinézetre te magasabb szinten vagy nála, akkor totál mindegy mit mondasz neki tetszeni fogsz neki így is úgy is. Ha meg rondább vagy nála, akkor felejtsd el.
2022. szept. 10. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Szia hogy vagy hova jársz van egy perced? Dohányzol? (Ha igen akkor kérdezd meg van e kedve dohányozni és hívd meg egy szálat kérj kölcsön) aztán mondd hogy szeretnél új barátokat megismerni ő szimpatikus neked itt kérdezz vissza.. ő hogy viszonyul hozzád, aztán kérdezd meg van e kedve veled barátkozni/ismerkedni aztán majd alakul minden..
2022. szept. 10. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

A régimódi stílussal különleges lennél, és előbb nyernéd meg, mint valami modernnek hitt bunkósággal .

A lányok igenis vágynak arra, hogy nőként bánjanak velük. Humorral (nem tahó viccelődéssel) nyert ügyed lehet.

2022. szept. 10. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem jegyzetet adott a mostmár barátom.
2022. szept. 10. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:

*amire amúgy semmi szükségem nem volt, mert rendesen jegyzetelek én is és nem is teljesen ugyanaz volt a két óra.

6-os voltam.

2022. szept. 10. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
73%

Egy ismerősömnél úgy indult, hogy mindig szélesen rámosolygott és köszönt.

Főzés közben is jót lehet beszélgetni, vagy kérhetsz is tőle alapanyagot.

2022. szept. 10. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!