Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A dickpick küldés működik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dickpick küldés működik online dating -nél?

Figyelt kérdés

Most őszintén. Ha valamit rengeteg férfi csinál, annak biztos megvan az oka, mivel ha senki nem érne el vele sikert, senki sem csinálná tovább. Elég egyébként az, ha 10 nőből eggyel működik, mivel akkor már be lehet csajozni vele.

2#f, 18cm, incel

2022. szept. 9. 18:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

#16 Sehol nem mondtam, hogy elég vagy nem elég a kis méret. Azt mondtam, hogy nem elég az, hogy ha ez a szempont rendben van. Kell mellé még sok dolog, pl figyelmesség.

Szóval...már többször volt, hogy egy lánnyal/nővel eljutottál az ágyig — talán még érzéseitek is voltak —, majd ott azonnal visszautasított emiatt? Nagyon sajnálom.

2022. szept. 9. 18:52
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

SENKINÉL nem működik, ha idegenként küldöd.

Miért csinálják sokan? Mert olyan hülyék, hogy a nőket ez izgatja, mint őket egy random punci fotó látványa. Hát nem.

Mások mert azért csinálják, mert arra élvezkednek, hogy a fizikailag nem is jön össze az adott nővel, de legalább rákényszerítte a nőt, hogy LÁSSA A FARKÁT.

2022. szept. 9. 20:11
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

18! Tudnék, ami azt illeti több kapcsolatom is volt. A legutóbbival éppen most nyáron szakítottam. Mielőtt kérditek, hogy akkor hogy oldom meg a szexet, nos sehogy! Egyszerűen úgy intézem, hogy ne kerüljön rá sor pl. távkapcsolatokkal, ahol sosem ére rá "ottalvós" programra, ha értitek. Vagy volt olyan, hogy bekamuztam, hogy egy fertőző bőrbetegségem van és emiatt az orvos eltiltott az együttlétektől, és mire "meggyógyultam" volna nos rájöttem, hogy nem illünk össze.

most is van egy kolléganő, akivel összejárunk, és csak csettintenem kéne, hogy összejöjjünk -egy bántalmazó kapcsolatba van ragadva, emberként sajnálom a helyzetét, mert nagyon megérdemelné, hogy egy rendes párja legyen, de nos az adottságaim hiánya miatt nem én leszek az.

Nem 21-es, addig sosem jutunk el, mindig úgy intézem.

üdv.

16.

2022. szept. 9. 20:16
 24/29 anonim ***** válasza:
97%
Ez esetben nem a méret miatt nem szexelsz, hanem mert nem akarsz. Nem vagy incel. Csak önbizalomhiányos. Azon lehet segíteni, sok sikert!
2022. szept. 9. 20:56
 25/29 anonim ***** válasza:
96%
Ez de szánalmas, 23-as.
2022. szept. 9. 21:04
 26/29 anonim ***** válasza:
97%
Ha szándékosan szabotálod a kalcsolataidat, ne csodálkozz. A saját magad hülyesége.
2022. szept. 9. 21:28
 27/29 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ha magadat f*sszal azonosítod, aképpen is fognak veled bánni. 😆😆😆😆
2022. szept. 9. 21:52
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

24! Nem önbizalom kéne nekem még három centi! 😂 De majd legközelebb mondom neki, hogy "legyen önbizalmad és meglesz az a 15 centi!" jót nevettem köszi.

25! Hát az, én is ezt érzem mikor megnézem ezt a 12 centis "szörnyet", hogy szánalmas. Tudod az külön szánalmas, hogy 190 centire tudtam nőni, de közben kaptam egy "minidicket" a pakkba. Drága jó szüleim, inkább lennék 180 centi, de 15 centis farkú.

2022. szept. 9. 22:36
 29/29 anonim ***** válasza:
6%

18!cm ha vastag mellé akkor erős átlagos! Ha jól merted. De nem

Számít.

Egy átlagos színész vagy zenész elér átütő sikereket? Ugye hogy nem? Egy átlagos farok nem tűnik ki a tömegből. Elfogadjuk ha nincs más, de sose lesz megbecsülve vagy férfiasnak gondolva a gazdája.

2022. szept. 10. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!