Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem van csak nagyon kihalva az oldal az utóbbi időben?

Abszolút. És 2-3 héttel ezelőtt rengeteg olyan kérdést láttam, ami, mintha nem igazi kérdés lenne.
Nem a kamukra gondolok, hanem a kifejtetlen sablon kérdések.. valahogy túl sok olyan volt ami mögött mintha nem is lenne semmi.

Nem feltétlenül csak azért van ez, mert a kamu kérdések írói eltűntek(?), hanem talán azért is, mert egyre több embernek esik le, hogy ide felesleges jönni.
Ezt a rovatot belengi valami furcsa negatív energia, mivel rengeteg itt a negatív ember, a kérdezők és a válaszolók között is. Általában sok itt a vita, nagy a frusztráció, elfogultság, mindenki azt hiszi neki gaj a igaza, stb... Rám kifejezetten rossz hatással van ez a közösség, ezért tűntem el innen.
Persze tisztelt a kivételnek, akik normális emberek.
Most is csak benéztem ide, de nem írok kérdést, sem választ, megyek is innen egy másik rovatba.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!