Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El vannak nyomva a nők?

Figyelt kérdés

Szerintem a nők magukat nyomják el,genetikailag bár gyengébbek de eszközhasználattal és összedolgozással nyerhetnének.

Szerintem ez a kultúrába van beágyazva,és csak egy szokás.

Ezért nem túl gyakori az idősebb nő fiatalabb férfi felállás,míg fordítva ez nincs így.

Szoval ezért vagyok egyedül 20 évesen,mert semmi kedvem egy átlagos nővel érintkezni.Az az ember aki elnyomja saját magát nem szabad,és kellemetlen társaság...A saját korosztályom nem érdekel.Az idősebb igen de alapból elutasítanak de sok esetben mikor kinyitják a szájukat,kiderül h bár 40-50 évesek ugyanazon a szinten van mint egy tini...

#elnyomás #feminizmus #nők-férfiak,férfiak és nők
2022. szept. 7. 07:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akit meg párkapcsolaton belül bántalmaznak / nyomnak el, ott azért elég durva pszichés gondok vannak a nő részéről is, a férfi részéről is. És azon nem változtatna az, hogy ha választott volna egy fiatalabbat... ahhoz pszichológusi segítségre van szüksége és egy jó hátországra, akik segítenek neki kilépni a kapcsolatból. Az meg nem annyi, hogy hát találj olyat, akivel össze lehet fogni... ahhoz tényleg erős kapcsolat kell - és azok a barátok, ismerősök, család.
2022. szept. 7. 12:22
 12/15 A kérdező kommentje:

Én a nyugati kulturában nem tapasztaltam a nők kevéssé érvényesülését.

Általánosságban nincs rola velemenyem max konkret példáról.

2022. szept. 7. 15:29
 13/15 A kérdező kommentje:

A szexualis elnyomás nem redukálodik arra hogy a férj megveri a feleségét.

Leginkább a vágyak elnyomására gondoltam.

Ha egy nő fűvel fával szexel az nem elfogadott de egy férfinek dicsőség.

Hát mi ez?!

Van valami elbaszott ferfiak es nok kozott

2022. szept. 7. 15:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenfajta incel-gondolkodás a nőkről számomra abszolút idegen. Családomban azt láttam, hogy a férfi (apám) tiszteli és szereti a nőt (anyám). Nem mellesleg apám nem csak anyámat tiszteli, hanem udvarias és normális a többi nővel is.

Családomban nem azt láttam, hogy a nőket elnyomják. Ezt a mintát hoztam, így most a saját párkapcsolatomban sem vagyok elnyomva. Hiszen nem ezt szoktam meg, menekülnék, ha másképp lenne.

Hogy társadalmilag el vannak-e nyomva a nők, arról vitatkozhatunk. Szerintem annyira nem, mint néhány csoport be szeretné állítani. De ahogy az egyik hozzászóló is írta: végső soron mindenki el van nyomva az államhatalom által.

2022. szept. 7. 16:58
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen de lehet h a nők valahogy mégjobban.

Hamurapi és Thomas Jefferson allamaban is kevesebbet értek.

2022. szept. 8. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!