Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként szakmát váltani és elmenni (nyilván kigyúrt) buszsofőrnek segíthet nőt találni az életembe?
Az önvezető kamion csak egy pénzlehúzás + tőzsdemanipuláció. Maximum az autópályán valósulhat meg. Ez azt jelenti, hogy buszsofőrökre mindig szükség lesz, így éhen halni, vagy áram és videokártya nélkül maradni sose fogok.
Ezen kívül a munkát lehet csinálni jóval 50 fölött is anélkül, hogy a testemet tönkretenném vele, szemben például az építkezéssel.
Megérné belekezdeni?
Igazából ez is tönkre teszi a testet, mint jóformán bármi, ami munka. Ez épp a gerincnek árt és a keringésnek. Emellett mivel ülő munka a kondidat se tartja szinten.
Nálam a buszsofőr kb a jegyellenőr, árufeltöltő, kasszás szint. Olyan szakma, amit valakinek persze el kell végeznie, de azért kb bárki képes rá. De, van akinek bejönnek. Kérdés persze, hogy azért jön be az adott férfi, mert buszsofőr, vagy mert eleve tetszik a nőnek. Ha utóbbi, akkor szerintem felesleges szakmát váltanod.
"Mivel ülő munka ezért nehezebb közben testet építeni.":
Az a konditeremben épül, vagy a szabad testsúlyos parkban. Ha egész nap ültem, még jobb is, mert több erőm lesz a valódi edzéshez, ami valódi eredményeket hoz.
15 ez az, h bárki nem képes rá és ez a fő probléma. Neked fingod nincs róla a Volánnál mi megy. Fölleg most már lassan bicikli után minden jötment mehet buszra.
A másik meg attól, h ülök még edzek mellette, nem a munkától lesz sok ember kövér vagy lusta.
16 így van, nem rossz a pénzt.
19 te hülye vagy? Fiatal nem gyerek! 🤦🏻♀️
Amúgy is nő vagyok és se pedofil, se leszbikus...köszi. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!