Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a szintem alatti nőknek kellek csak?
Most optimista kedvemben vagyok, ezért írok.
A "szintezés"-ben van igazság, de csak nagyon nagy vonalakban. Kb. 3 szint van: ronda, átlagos, szép. És a valóságban egyedül a ronda-szép pár, ami szinte kizárt, az összes többi működhet. Annyival komplexebb, hogy vannak társadalmi, tanultsági stb. szintek is.
A Tinder alapján senki se próbálja belőni magát.
1. A szép lányok/nők többsége a mai napig nem használja, mert "nincs rászorulva". Természetesen vannak fent szép lányok, de arányaiban sokkal kevesebb van, mint pl. az utcán. Ezért értelemszerűen kevesebb szép lány fog lájkolni.
2. Ha bp-i vagy és a profilod nincs a legkedveltebb top 5-10%-ban és nem fizetsz rendszeres kiemelésért, akkor kampó van, mert a jó nők nem fognak több ezer profilt áthúzni, hogy "eljussanak" hozzád. Addig még a válogatós csajoknak is 80-200 match jön össze.
Pl. én a profilom kb. a felső 30%-ba sorolom. Amikor Bp-re felmentem, akkor az első pár órában 60+ lájkot kaptam (és szép nőktől is bőven), de 2 nap után csak napi 1-2 bányarém kotort lentebb a kupacban, pedig még akkor is relatíve a tetején voltam, de már több százan voltak felettem. Közepes profillal, pár hónap után, már több ezren lesznek feletted (újak ill. magasabb értékelt profilok), ezt kellene valakinek végigpörgetni úgy, hogy közben alig matchel valakivel... Még szép, hogy főleg a dagik/csúnyák/prolik/gyerekesek
(DCSPGY) jutnak el idáig.
Ismétlem, azért, mert szinte csak ők látnak, nem azért, mert amúgy az lenne a "szinted".
3. Ez kicsit hasonló a fentebbihez, nem teljesen. A DCSPGY lányok/nők gyakrabban húznak jobbra. A szép lányok 2x is meggondolják, mert tudják, hogy úgyis match lesz jó eséllyel minden jobbra húzásból. De nem akarnak mindenkivel chatelni és kínos üziket kapni, hogy miért nem írnak vissza, akkor minek kellett jobbra húzni stb...
Vagyis a DCSPGY nők többen vannak, többen is látnak (a szebb nőkhöz képest) és gyakrabban is lájkolnak, emiatt sokkal több lájk lesz tőlük, ezen nem kell fennakadni, ez az app sajátossága.
Amúgy kezdetben az algoritmus elrejt a nagyon gázok elől (kiv. ha te is az vagy), de idővel fel fog dobni nekik is...
És itt a bátorítás, amit egy Family Guy részből szedtem:
Olyan ez mint gyerekrablás vagy terrorizmus: senkit sem érdekel, hogy hányszor próbálkozol sikertelenül, elég ha egyszer sikerrel jársz, az nagyot fog szólni.
Vagyis a 199 bányarém mellett ha jön az 1 bombanő, akit sikerül megcsípni, akkor mindenki happy.
34F
Én szerintem lealacsonyító, ha így kategorizálod az embereket. Persze vannak például számomra is olyan lányok akik nem tetszenek, meg olyanok is akik nagyon tetszenek és nyilván olyan is akit más nagyon szépnek lát, nekem pedig mégsem tetszik úgy. Nem kategorizálni kell, mert szinte mindenkiben meg lehet látni vagy találni a szépet és a külső csak egy dolog ami számítani számít, de nem csak az számít. Nekem volt olyan, hogy nem tetszett egy lány külsőre és nem is vonzott szexuálisan, de sokat töltöttem vele együtt az időmet és utána elkezdtem azt érezni, hogy ő az egyetlen akivel lenni akarok. Sajnos utána eltávolodott tőlem, mert ment egyetemre vissza és már nem velem töltötte az idejét, de én nagyon megszerettem és utána külsőre is nagyon vonzott. Szóval a külső tényleg csak egy tényező a sok közül.
De inkább azt mondanám, hogy a kategorizálások helyett inkább legyél nyitott és próbáld meg megismerni az embereket, lehet hogy később másként fogsz egy illetőre tekinteni és az sem törvényszerű, hogy mindenki csak a saját állítólagos kategóriájában találhat párt.
Nincsenek szintek. Ezt felejtsétek már el. Az emberi erzelmek es a vonzalom nem egy matematikai egyenlet. Ostoba irracionális magyarázkodás csak ez a szintezgetés. Lúzereknek.
Valako vagy tetszik vagy nem. Oda vissza. Igen szép nönek is bejöhet rondább férfi es forditva. Látok ilyet nem is egyet.
Engem komolyan érdekel: Miért fáj itt egyeseknek az, hogy vannak szintek? Hány palvinbarbit láttok ronda férfival? Vagy dicapriót ronda nővel?
Ha tetszik, ha nem, az képmutatásotoktól függetlenül vannak szintek.
A szintezés a felszínesség szinonímája, azok élnek vele, akik baromi felszínesek.
16-os jól mondja, vagy tetszik a másik vagy nem. Egy szép nő/ jóképű pasi sem tetszhet mindenkinek, attól még a te felfogásod szerint lehet a szinted felett, na akkor meg mi van?
17. Oké, legyen. Vannak szintek, ha ezt akarod hallani. De az nem merül ki csak a kinézetben. De gondolom neked ez felfoghatatlan, mert felszínesen elsőre ítélsz meg mindenkit és első ránézésre gondolom te mindenkiről tudod hogy milyen, meg összeillik-e vagy sem. Ebben a fene nagy tudásodban csak valahogy éppen neked nincs senkid. Ha annyira tudnál valamit, akkor lenne, nem?
Tehát amíg a kinézetről beszélünk, nem léteznek szintek! Az egy nagyon kis szegmense egy embernek, amit 1000 más dolog módosíthat, befolyásolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!