Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányoknál hogyan lehet észreve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál hogyan lehet észrevenni, hogy a kedvesség a férfi személyének szól vagy csak örülnek, hogy valaki felfigyel rájuk?

Figyelt kérdés

Igazából én saját tapasztalatokból indulok ki. A kommunikációs képességeim sokat fejlődtek az utóbbi pár évben így egyáltalán nem jelent gondot megszólítani lányokat és elbeszélgetni velük többféle témáról. Az is sokszor benne van, hogy sokat nevetnek a poénokon, amik előjönnek és kedvesen is mesélnek magukról vagy nagyon örülnek, ha felkérem őket táncolni meg mondják is, hogy legközelebb is menjek buliba vagy ilyenek.

Ez a része rendben van, de mikor már elkérem az elérhetőséget és elkezdünk beszélgetni, akkor már jobban kibújik a szög a zsákból, hogy tulajdonképpen nem is akarnak ismerkedni vagy nehezen szakítanak időt találkozásra. Itt meg ugye akkor egyértelmű, hogy nem kíváncsiak rám, csak jólesik nekik, ha észreveszik őket és érdeklődnek irántuk. Vannak olyan esetek is mikor látom, hogy a lány akarja, hogy folytassuk a dolgot, de többségében az a forgatókönyv, hogy élő találkozásnál nagyon kedves, utána meg majdnem ghosting. Hogyan lehet belátni emögé az álarc mögé, mert a sikeres ismerkedés is hasonlóan kezdődik vagy ez egyszerűen csak a játszma része és túl kell lépni rajta?

2022. szept. 2. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

"szól vagy csak örülnek, hogy valaki felfigyel rájuk?"

Tudod, normális ember kedvesen, barátságosan viselkedik másokkal, amíg ők is úgy viselkednek. Ez nem arról szól, hogy örül, hogy valaki felfigyel rájuk vagy hogy ismerkedni akarnak. Persze, attól még lehet, hogy ismerkednek is, de nem biztos.

2022. szept. 2. 14:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Jó, akkor átfogalmazva miből látszik, hogy van kedve ismerkedni vagy csak kedves, mert vele is azok mások?

2022. szept. 2. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
#2: Te abból indulsz ki, hogy ha egy csaj kedves veled, az csakis párkeresési okokból lehet?
2022. szept. 2. 14:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem, én sem csak akkor vagyok udvarias, ha ismerkedni akarok. Ez normális esetben ez az alap és pont ez a kérdés, hogy milyen plusz jön még hozzá, ha az ismerkedési szándék is társul mellé.

2022. szept. 2. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nincs egyértelmű jel, beszélgettek, ha úgy érzed szeretnél többet elhívod randizni. Ha igent mond, akkor lát esélyt párkapcsolatra, ha nem akkor nem.
2022. szept. 5. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Testbeszédből, mimikából viszonylag sokat le lehet szerintem venni. Szemezget veled (néha elkapja a tekintetét, játékosan), pirul, megérint téged, játszik a hajával, ruhájával. Ettől függetlenül ezek között is lehet olyan, aki visszautasít, mert kéreti magát, de azokat le kell utáni tojni, ha visszahallod, hogy "de miért nem próbálkozott".
2022. szept. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!