Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is gondolkozott már azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is gondolkozott már azon, hogy rá kellene írni itt egy felhasználóra és jó lenne megismerni?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok így vele?

Kire írnál rá legszívesebben?

2022. szept. 1. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Én ilyenkor ráírok. De hát én ilyen faék egyszerű ember vagyok.
2022. szept. 1. 22:21
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Sőt, volt is már ilyen többször.
2022. szept. 1. 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Én még soha nem éreztem így, illetve nem is szeretek ezen a platformon privátot kapni (egyszerűen nem ismerkednék innen, nekem ez... kétségbeesettnek tűnik), de még én is azt mondom, hogy írj rá ilyenkor az illetőre. Veszítenivalód nincs.
2022. szept. 1. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Jobb helyeken ezen nem csak gondolkodnak. Egész értelmes embereket lehet itt megismerni.
2022. szept. 1. 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Aki ilyen volt arra ráírtam, vagy rámírtak, de nem ismerkedés céljából, hanem valami téma egészség filmek stb. kapcsán.
2022. szept. 1. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Én néha rá szoktam írni emberekre, ha tetszik a válaszuk, nem feltétlenül ismerkedési célból, de ha szimpatikus, és elkezdünk beszélgetni, lehet belőle több is. Futottam már bele egészen értelmes emberekbe, és jó ismerkedési tapasztalatom is van innen.
2022. szept. 1. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem gyakorin rengeteg normális, értelmes ember van, és igen írtam már rá, azért mert meg szerettem volna ismerni.
2022. szept. 1. 23:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy a válasza tetszett az illetőnek, így ráírtam, de ettől boldog senki sem lettt, így max 5-6 levélváltás után vége is szokott lenni mindennek.
2022. szept. 2. 06:09
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

Én egy személyt akartam a válaszai alapján megismerni. Úgy alakult, hogy sikerült. Kár volt :)

De szerintem is írj rá nyugodtan. Legrosszabb ami történhet, hogy nem válaszol.

Vagy ha mégsem szimpi, elköszöntök.

2022. szept. 2. 07:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek beteg gondolatok.. mert a jó beszélgetést a nem tetsző külső tönkre vágja .
2022. szept. 2. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!