Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mennyire hátrány ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire hátrány ha egy fiúnak viszonylag széles a csípője és keskeny a válla?

Figyelt kérdés
Amúgy majdnem 190 centi vagyok, szálkás és az arcom is átlag feletti. Mondhatni ez az egyetlen nagyobb önbizalomhiányom mert elég hülye alakom van.

2022. szept. 1. 00:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Xd 9es neked mi bajod? Amúgy edzek. Meg nem csak ez határoz meg. De ha nem tudod hogy néz ki honnan tudhatnád mennyire rossz? Nyilván tudom hogy lehetne jobb. Mert mondjuk ryan goslignak is széles a csípője mégis mindenki rajong a testéért. Na majd felszedek annyi izmot.
2022. szept. 1. 12:56
 12/20 A kérdező kommentje:
Meg abba is fogadnék hogy a válaszolók legalább fele nem nő.
2022. szept. 1. 13:44
 13/20 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nincs ezzel problémám, nekem bejönne. Ha téged zavar, akkor valóban a vállra edzés segíthet ezen. De csak óvatosan!
2022. szept. 1. 13:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Ryan Goslingnak sem az alakját szeretik a nők. Viszont ez már más téma! :)
2022. szept. 1. 17:03
 15/20 anonim ***** válasza:

Miért teszed ki a kérdést, ha magad is mondod "ha nem tudod hogy néz ki, honnan tudhatnád mennyire rossz"!?? Átgondoltad ezt ágy picit is? Mert szerintem nem.

Kiteszel egy kérdést majd megcáfolod a válaszadás lehetőséget.

2022. szept. 1. 17:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Nyugodtan rakj ki képet amin kitakarod az arcodat!
2022. szept. 1. 19:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Érdemes a vállra edzést kipróbálni ha van rá időd, kedved. Változó mennyi izmot lehet rárakni, de meg kell próbálni kihozni amit lehet. A vállat három irányból érdemes edzeni, elölről, oldalról és hátulról, kézisúlyzóval simán megoldható, nem kell a teremben élni meg túlbonyolítani. Front lateral raise, lateral raise , rear lateral raise, videókhoz magyarul Borszéki Péter jó. Progresszív túlterhelés fontos vagyis a súlyt érdemes növelni ahogy haladsz, nem fogsz tudni minden edzésen többet emelni, de akár csak kicsikkel egy idő után érdemes feljebb vinni. Hajrá.
2022. szept. 1. 19:30
 18/20 A kérdező kommentje:
15ös te nagyon unatkozol vagy kb 160 centi vagy és azért vagy ilyen frusztrált. Én csak megjegyeztem hogy valószínűleg akkor pontosabb képet lehetne alkotni de nem vetettem el senkinek a válaszát. Máshol nem tudnál kellemetlenkedni?
2022. szept. 1. 19:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is szeretlek♥️

De inkább ne próbálj pszichológust játszani, mert nem megy. 170 cm vagyok, ha ez annyira fontos.

2022. szept. 1. 20:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Azért egész közel volt, annyira talán nem is vagyok rossz pszichológus.
2022. szept. 1. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!