Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mely női alkatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mely női alkatokat preferálják a férfiak manapság az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Főleg férfiak válaszai érdekelnének. Nem csak arra lennék kíváncsi, hogy nektek melyik alakok tetszenek, hanem hogy általában véve mit láttok a környezetetekben (ismerősök, barátok, család), ők melyik testalkato(ka)t preferálják az alábbiak közül társkereséskor? Most ha nem haragszotok, nem írtam le külön-külön a női testalkatokat (körte, alma, homokóra alkat, stb.). A megadottak közül kéne csak választani, és az arc most mellékes, csak a testalkat a lényeg:

1. Vékony testalkat:

[link]

[link]

[link]

2. Normál testalkat:

[link]

[link]

3. Molett testalkat:

[link]

[link]

2022. aug. 31. 23:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
41%
Az első (vagy még vékonyabb), de nagyobb mellekkel, ja, és legyen a segge is nagy, kerek és feszes
2022. szept. 1. 00:02
 12/39 A kérdező kommentje:

Nem, ebben tévedsz. Viszont rátapintottál a lényegre, pontosan ez a vélemény inspirálta a kérdést.

Sokszor láttam ezen az oldalon már, elsősorban nőktől, hogy manapság már a vékony lett a normál, a normál meg a molett vagy kövér.

A másik, ami inspirálta, a szimpla kíváncsiság volt.

A harmadik pedig a közösségi média, a média és a Tinder, mely utóbbira szinte minden férfi azt mondja, tele van modell alkatú nőkkel.

Szóval lássuk:

1. Tinder: láttam több cikkben is, hogy manapság mi lett a testideál a régebbi korokhoz képest (lásd 6-os kommentet). Ugyebár a cikk az 1. képet írja mai ideálnak, a vékonyat egy évtizeddel korábbinak. A kérdés csak az, hogyha már tényleg a nagy fenék-nagy mell lett a divat, akkor a Tinder miért van tele vékony nőkkel? Úgy értem, az algoritmus azokat a nőket hozza mindig előre, akik a legnépszerűbb profilok. Az előfizetős változatban van egy olyan pont a Lájkok opciótól kettővel jobbra, hogy "Legjobb javaslatok". Oda minden 24 órában a legnépszerűbb profilokat dobja ki az algoritmus, és ott soha nem láttam még csak olyan szinten normál alkatú nőt sem, mint akik a 2. pontban szerepelnek.

2. Közösségi média: Az Instagram, TikTok és egyéb közösségi felületeken is a vékony lányok/nők a legfelkapottabbak.

3. Néztem a nyáron az Anna Bálról riportokat, abban is az összes felvonuló hölgy modell- és manökenalkatú volt, vagyis magasak, hosszú lábakkal, kis mellekkel (pont mint a Tinderen és a közösségi média felületeken).

Ha már nem ez a testideál, akkor miért látunk csupa ilyen nőt ezeken a felületeken? Ezt a klasszikus vékony, hosszúlábú, kismellű és -fenekű modellalkatot?

Tulajdonképpen ezek inspirálták a kérdést. Nem provokatív céllal tettem fel, tényleg kíváncsi vagyok a hétköznapi emberek véleményére is.

2022. szept. 1. 00:11
 13/39 FoxtrotLidérc ***** válasza:
88%
Csak a magam nevében tudok beszélni. Én a molettebbeket szeretem, illetve a normál testalkatúakat. :))) A normál egyes kép pl nagyon tetszik. :))) Molettből szintén az egyes kép. :)))
2022. szept. 1. 00:35
 14/39 anonim ***** válasza:
48%
Az első átlag alkat, a második molett, a harmadik pedig inkább elhízott, de ezt már leírták előttem. Egyébként mindegyik lehet vonzó, még a nagyobb mértékű túlsúly is sokaknak bejön. Ha a környezetemből indulok ki, ahány férfi, annyi ízlés.
2022. szept. 1. 00:43
 15/39 A kérdező kommentje:

Még mindig nem igaz. Nézd meg meg, Google képek közül a "molett" kulcsszóra rákeresve ezek jöttek ki: csupa olyan alkat, mint a 3. pont alatt linkelt képeken. De mint írtam a 12-es kommentben, pont ez az egyik, ami inspirálta a kérdést, hogy manapság a vékony lett a normál, a normál meg a molett.

Google kereső molett testalkat:

[link]

2022. szept. 1. 01:02
 16/39 Gymnospermatophyta ***** válasza:
66%

Nem tudom, hogy másoknak mi tetszik. Nagyon szubjektív. Nem biztos, hogy érdemes általánosítani. Nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e többségi ízlésről beszélni. Mindegyik alkatnál nagy lehet azok száma, akiknek tetszik.

Nekem az itt linkelt normál egy icipicit sok. Az én ideálom az 1. és a 2. között helyezkedik el alakra.

2022. szept. 1. 02:04
 17/39 anonim ***** válasza:
58%

Nekem a 2 csoport már enyhén túlsúlyos, de minimum husis, semmiképpen nem normális.

Ja de, magyarországon ez a normális, ahol meg nem zabálnak agyba főbe, ott ez kövér kategória.

Észre kéne már venni mennyi "normál" - nak mondott dagadt fiatal van magyarországon.

Semmi baj hogy ilyenek, de ne vigyük már ezt a normál alkat felé mert kvára nem az.

Lehet lepontozni. Attól még igaz, csak senki nem látja reálisnak magát és a társadalmat.

A helyzet az hogy jó világ van amíg így zabál mindenki.

Tisztelet a kivételeknek.

2022. szept. 1. 03:25
 18/39 anonim ***** válasza:
60%
Pedig a 9-esnek igaza van. Az 1-es normál, a 2-es molett, a 3-as pedig zsírdisznó. Lehet tagadni a valóságot és eltolni eggyel mindet, de ameddig az 1-esnél vannak vékonyabbak, addig az 1-es nem a vékony kategória lesz.
2022. szept. 1. 03:37
 19/39 Gymnospermatophyta ***** válasza:
64%
18: Az azért nem igaz, hogy amíg van vékonyabb, akkor az nem lehet vékony. Mert ha valaki vékony (jelentsen bárkinek ez bármit is), attól még mindenképp lesz nála vékonyabb, elvégre a sovány az vékonyabb, mint a vékony. :D
2022. szept. 1. 03:56
 20/39 anonim ***** válasza:
58%

19# Ez hülyeség, a dagadtnál is mindig lesz dagadtab.

Itt az 1 es csoport nem vékony, hanem normál, legalábbis ez lenne a normális.

Ennél vékonyabbak is egészségesnek számítanának, ők a vékony lányok. Akik azoktól vékonyabbak, na azok tényleg a csontos zörgő alkatúak.

2022. szept. 1. 04:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!