Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti hogyan döntenétek?
Adott egy olyan munka, amelyet szeretsz végezni, stabil bevételi forrást biztosít, a légkör családias...
Eleve válaszút előtt állsz, merre tovább (válás utáni újratervezés, költözés is kilátásba került).
Maradnál, viszont lassan egy éve szipolyozza a lelkedet a tény, hogy akibe szerelmes vagy (kolléga), annak csakis szexre kellenél...
Adna ez egy löketet egy új irányba, vagy legyűrnéd magadban ezt az érzést, és a (jelenleg) biztos megélhetést választanád?
Előre is köszönöm a válaszokat.

Én felmennék Onlyfans -re, keresnék 100 millió forintot, majd vennék egy lakást, a többit meg kriptóba fektetném.
Persze csak ha (akárhogy kinéző) nő lennék.
2#f incel

Én tuti h egy kolléga miatt se adnám fel a biztos megélhetést!!!
Ha szolipolyozza ha nem, lépj tovább rajta valahogy!

Egy pasi miatt biztos nem rúgnám fel ami eddig bejött az életemben, vagy a karrierem. Nem ér annyit a pasi, hogy miatta én tegyek bármit is magam ellen.
Igaz en más helyzetben voltam. Kulfoldi munka havi 2 ezer eur. Aztán kicserélődtek a szállason a többiek..helyettük romákat vettek fel. velük éltem. Kegyetlen volt. De azt mondtam hogy miattuk en nem fogom itthagyni az állást. És érdekes de egyiknek balesete lett igy hazament egy másikkal befejezte. Masik jobb ajanlatot kapott azert ment el, harmadikat kirúgták. Es azt vettem eszre én "gyöztem" én maradtam meg eg,edul, egyedul a magyar lány.
Es azután vettek fel cseheket, akik angyalok.
Más miatt én nem teszek tönkre olyan dolgokat amik nekem számítanak.

Tehát ha kollega nem létezne, minden szuper lenne? Miért nem döntöd csak szimplán el fejben hogy ha csak szexre kellesz akkor nem ő az akit keresel?
Építsd le őt és koncentrálj a melódra. Annyi hal van a vízben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!