Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 évesen nincs meg a 8 általános iskolája. Szerintetek ez a pasi kamuzik? (többi lent)

Figyelt kérdés

Vázolom a szitut! Pár hete megismertem egy pasit itt gyakorin és nagyon rendes és nagyon értelmes ember. És megkérdeztem tőle, hogy mi az iskola végzettsége. Annyira pengén vág az agya és annyira választékosan beszél, hogy sokszor ki kellet Googleznom, hogy mit is írt. És azt hittem, hogy magasan iskolázott. A válasza az viszont ledöbbentem mert azt mondta, nincs meg a 8 általánosa. Nagyon szégyellte magát. Először k*rva gáznak tartottam ezt, hogy egy sima 8 általános nincs meg neki, de emberileg meg nagyon jó embernek tartom, nagyon példaértékű. Ahogy írtam is nagyon értelmes és nagyon jól gondolkozik. És azon pörgök most napok óta mi van ha ezt csak kamuzza????? Nem találok benne logikát de valahogy nem passzol össze ez, hogy némelyik iskolázott ember nem beszél ilyen választékosan és mindenben olyan pengén vág az agya. Arra gondoltam, hogy ez valami teszt lehet, hogy ha ezzel őt így elfogadom és nem koptatom le akkor ő tudja, hogy tényleg teljes mértékben elfogadom. Először nem is nagyon akartam elfogadni ezt, de mivel bizonyított nekem emberileg így úgy vagyok vele, hogy ez ne legyen ok hogy lerázom mert még se bűnöző.

Jelenleg ismerkedünk.

Ti ismerkednétek ilyen pasival? Járnátok ilyen pasival?

2022. aug. 31. 15:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
62%
Nekem sem szokták elhinni, hogy 3 diplomám van. A vagyoni helyzetemre mindig lepontozást kapok. Nem tehetek róla.
2022. aug. 31. 19:35
 32/41 anonim ***** válasza:
10%

27 de 8 általános nélkül nem is lehet tovább tanulni.

Hiába pontoztok le ez így van!

2022. aug. 31. 19:46
 33/41 anonim ***** válasza:
32%
Az intelligencia az egy adottság az iskola pad meg magolás.
2022. aug. 31. 19:54
 34/41 anonim ***** válasza:
64%
Általános iskola 8 osztály, legyen már alapvető mindenkinek, szóval igen elég ciki. Egyébként a lesz@rabb melóknál is alap elvárás a 8 osztály, és úgy gondolom, ha valóban elég inteligens lenne, akkor ez legalább meg lenne neki. Még a legtöbb ostoba réti négert is átrugdossák az általánoson, hogy legalább azt elvégezzék
2022. aug. 31. 20:56
 35/41 anonim ***** válasza:
75%

Ha bele gondolok hogy csak 2 kategóriájú pasi közt kellene döntenem mert úgy hozná az élet. Ha mondjuk egy olyan ember akinek semmi iskolája nincs, de rendes és szeret és jó vele lenni vagy akinek nagyon sok iskolája van, de alkoholista drogos vagy erőszakos vagy lekezelő vagy undorítóan bánik velem. Egyértelműen az választanám akinek nincs semmilyen iskolavégzettsége. Engem egy pasi se alázzon, verjen, ne jöjjön haza részegen mindig és ne hazudozzon és ne legyen hűtlen! Ez elég erős és szélsőséges példa volt. Van rosszabb ember is mint akinek nincs iskolája!

Mivel különb az az ember akinek van 8 általánosa de részeg mindig? Vagy mivel különb aki veri a nőt?

2022. aug. 31. 21:32
 36/41 anonim ***** válasza:
12%
31. Nekem se szokták elhinni a gyakorikérdések.hu-n doktorált Orvosok ha leírom, hogy eüben dolgozok xd
2022. aug. 31. 21:33
 37/41 anonim ***** válasza:
94%
Nekem 7 osztályom van. Nehez gyerekkorom volt. De befejezem a 8.osztályt jövőre. 27 vagyok.
2022. aug. 31. 23:22
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért a 8 általánost ne állítsuk már be valami teljesíthetetlen kihívásnak!

Igen, van, hogy az embernek nem ideálisak a körülményei. Igen, van, hogy félresiklik az élete. De azért 35 éves korig van bőven idő azt helyrepofozni. Nem olyan eszeveszettül teljesíthetetlen követelmény az. Nem, még a matek sem.

Az valóban igaz, hogy a személyiség nem ettől függ. 3 diplomával is lehet valaki agresszív alkoholista. De azért az is sokat enged következtetni a személyiségéről, hogy ő egy nagyon alapvető elvárást sem tudott teljesíteni. Vagy lusta, vagy valamilyen téren beteg. Bár utóbbi esetben azért szoktak felmentéseket, és egyéb segítségeket adni.

2022. szept. 1. 15:08
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
Na monnyuk az igaz, hogy alkesz vagyok, de ki nem az?
2022. szept. 1. 15:12
 40/41 anonim ***** válasza:
0%
39. Aztán akik alkesznak hívnak kiderül, hogy többet isznak mint te xd
2022. szept. 1. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!