Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Miért olyan nagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért olyan nagy az igényetek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
Aha, sok férfi meg elvárja, hogy nonstop insta modell kinézeted legyen és még lenne mit írni, de nem akarom, hogy ki tiltsanak a modik ...
2022. aug. 31. 20:38
 62/76 anonim ***** válasza:
12%

Én férfiként csak annyit várok el hogy korrekt legyen, normális, jó az ágyban, a házimunka ne essen nehezére és meglegyen az összhang.

eddigi tapasztalatok: Egész nap az ágyban fetrengés, nem dolgozik semmit, nem tud főzni, nem takarít, nem végez semmi házimunkát, egy ablakot képtelen kinyitni egész nap, amit főz az is ehetetlen, a mosogatást pedig nem részletezném, szégyen az egész, inkább maradok egyedül.

2022. aug. 31. 21:35
 63/76 anonim ***** válasza:
80%
Én nőként annyit várok el, hogy ne legyen büdös a munka, képes legyen egy praktikeres asztalt össze rakni, ne nekem kelljen nőként, (helyzet kívánja pl plafonra simán felszerelem a lámpát, ha kell, mert mondjuk engem bírt el amivel fel lehet érni) ne csak egy tömhető lyuk legyek neki, aki egy 2 lábon járó pénztárca, aki szüljön neki gyereket, de tartsam el, mert fontosabb a hobbija, mint életképesnek lenni... szerintem nem olyan hatalmas elvárások ezek.
2022. aug. 31. 22:10
 64/76 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont 63, hasonlóképpen vagyok ezzel én is.

De látod. Ezek hatalmas igények amiket nem lehet teljesíteni. 😂

2022. aug. 31. 22:30
 65/76 anonim ***** válasza:
0%
63, 64.....bla...bla..bla
2022. aug. 31. 22:55
 66/76 anonim ***** válasza:
100%

65.

Na látod, többek között valószínűleg ezért se kellesz senkinek.

Az nem nagy elvárás például hogy ne legyél seggfej.

De te már itt buknád a "nagy igény" dolgot. ;)

2022. aug. 31. 22:57
 67/76 anonim ***** válasza:
27%

Nos ha te mondod. A nőknek mindog igazuk van.

....

Azért vannak fent évekig társkeresőkön és rabolják a normális férfiak idejét.

Sok szerencsét :)

2022. szept. 1. 00:01
 68/76 anonim ***** válasza:
100%

"Sok szerencsét :)"

Arra neked lesz szükséged, ilyen dedós viselkedéssel.

Micsoda ütős érvek, főleg a "bla" győzött meg...

2022. szept. 1. 02:49
 69/76 anonim ***** válasza:
0%
Már most szerencsém van hogy nem veled ismerkedek. Micsoda életem lenne veled egy háztartásban. Nem csinálnál semmit, csak az észt osztanád.
2022. szept. 1. 10:14
 70/76 anonim ***** válasza:
100%
Megtarthatod a jószerencsédet magadnak, nincs rá szükségem.
2022. szept. 1. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!