Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Miért olyan nagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért olyan nagy az igényetek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
100%

1, 3, 7, 28, 37..

mindet nőként írtam, kedves kérdező. Változtat ez valamin? Ha odabiggyesztem a korom és hogy nő vagyok, másként látod majd? Ugyan már..

Marha gyerekes a hozzáállásod az egészhez, kár ezen vitatkozni. Nemek ide vagy oda: bárki lehet f@sz ismerkedés/kapcsolat során. Sőt, simán lehet, hogy sokszor te is az vagy, egyszerűen csak nem tűnik fel neked.

Válaszolva kérdésedre: Egyszer sem. Egy normális kapcsolatban egyik fél sem hülyíti a másikat. Ha neked életed során ez jutott, sajnálom. Majd lesz valaki aki megbecsül, még talán a sokszor bicskanyitogató nőkről alkotott képed ellenére is.

"A nőknek sokkal kedvesebbnek kellene lenniük"

Nevetséges. Nem nemtől függ a kedvesség. Sőt. Ha a pasi a f@rkáról küldözget képet, instant osztogatja hogy "k.rv@" és egyebek.. az rendben van?

Amíg ennyire általánosítasz ne várd el, hogy álmaid asszonya betoppanjon és vígan bólogasson az elvárásaidat hallgatva.

Tegyél is valamit, ne csak a szádat jártasd/sajnáltasd magad.

Nem minden nőnek kellene magába néznie, hanem neked. (:

2022. aug. 30. 21:04
 42/76 anonim ***** válasza:
100%

"Valószínűleg pont azért nem válaszolnak a kedves nők, mert igazam van."

Nekem is volt több válaszom nőként, de nem tudok mit tenni azzal, ha csak a magadét fújod meg nem hiszel el semmit.

Legyek kedvesebb? Ettől? Így is nehéz, mert hiába mondom meg, mert egyenesen meg mondom, hogy pl egyik esetben majdnem 10 évvel voltam idősebb és engem az zavar, de nem tehetek róla, hogy egyesek nem értik meg fél év alatt sem, pedig teljesen egyenesen közöltem ... de ez volt az utolsó válaszom, mert téged úgyis csak a bólogató majmok válasza érdekel, aki veled ért egyet, már elnézést... további jó szenvedést meg önsajnáltatást, máshoz úgy sem értesz ahogy látom.

29/N

2022. aug. 30. 21:42
 43/76 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy nő ellenes vagyok!

Pusztán tények írok, hogy általánosságban milyenek is a mai nők.

Csak , had mondjak valamit....

10 év kellett ahhoz, hogy ezeket a tapasztalatokat mondjam!

10 év!.... Nem kevés és hát vajuk be az igazat az esetek többségében a nők nem szeretnek levelezni félnek beismerni, hogy nem kellesz!

És csak odáig jutottam 10 hosszú év alatt ,hogy csak barátként tekintek rád, semmi más ! kapcsolat szó se lehet róla!.... Pedig nem voltam bunkó.

De, ha nő ellenes vagyok, akkor te Férfi ellenes? (megharagudtál ránk? :))

Ugyan úgy el kell fogadnunk a másikat ahogy van, ha tetszik, ha nem...

Akkor most ezalatt a 10év hiába volt? Nem hiszem.

2022. aug. 30. 21:47
 44/76 anonim ***** válasza:
100%

42-es:

Hatalmas 👍🏻.

41-es (is) voltam.

Mielőbbi gyógyulást kedves kérdező.

19/L vagy 19/N

Végülis neked úgyis mindegy.

2022. aug. 30. 21:48
 45/76 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy általánosítgatsz nem egyenlő azzal, hogy tényeket mondasz.

Tény az, hogy kék az ég.

Az pedig, hogy "A nők.." általánosítás.

Felőlem azzal a 10 ebéddel a feneked is kitörölheted. Okosabb nem lettél, ez nyilvánvaló.

Szerintem sajnáltasd magad máshol, itt már kezdesz unalmassá válni. :)

UI: ha férfi gyűlölő lennék, valószínűleg nem élnék évek óta boldog párkapcsolatban.

Neked viszont az egész hisztid pontosan ide vezethető vissza. Ide, hogy neked ez eddig nem sikerült.

Kezdesz egy duzzogó óvodás rá hasonlítani, mintsem férfire.

Először magaddal és az életeddel kezdj valamit, aztán esetleg bírálhatód a földön élő összes női egyedet. Esetleg.

Szebb jövőt, drága!

2022. aug. 30. 21:56
 46/76 anonim ***** válasza:
100%

éveddel*

óvodásra*

bírálhatod*

Mielőtt esetleg azzal is dobálózni kezdenél, hogy az összes nő hülye. :D

2022. aug. 30. 21:58
 47/76 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem veszítek észre hogy direkt nyomja a fogyatékost a kérdező? Mert Ő ugye tudja milyen egy nő, mikor még életében nem látott meztelen nőt interneten kívül ezzel a mentalitással.
2022. aug. 30. 22:04
 48/76 A kérdező kommentje:

Tényleg 10 évembe telt. 10 éves tapasztalatot írtam.

De azért köszönöm a hozzászólásokat.

2022. aug. 30. 22:07
 49/76 anonim ***** válasza:

Mi telt 10 évedbe ember? Seggfejnek lenni? Aztán csodálkozol hogy nem kellesz senkinek. Vicc vagy. :D

47-es: De feltűnt. Viszont kifejezetten jól szórakozom. Kiváncsi vagyok mikor jön a "bezzeg az én időmben" vagy a "fiatal vagy, honnan tudhatnád" szöveg.

2022. aug. 30. 22:15
 50/76 anonim ***** válasza:
100%

47es, próbáltuk értelmes emberként kezelni...

A 10 éves tapasztalatod hiába van, attól nem ismered az összes nőt, de sebaj....

2022. aug. 30. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!