Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Miért olyan nagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért olyan nagy az igényetek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
32%

Őszintén ? Mert ha viszonylag normális levelet kapok facen és normálisan válaszolok , hogy bocsmá, kapcsolatban vagyok, talán nem azt kéne rá írni, hogy akkor a k.va any.d. 🤨 pl. De én amit írtam, teljesen őszinte voltam, ha el hiszed, ha nem, nem az én bajom.

Ha ennyire nem találsz senkit, akkor nem gondolod, hogy te csszed el valahol?

2022. aug. 30. 16:30
 32/76 A kérdező kommentje:

Mindenkinek megvan a maga igénye, Ez tény!

Kedves szoktam lenni azokkal akik kedvesek velem...

Ha bunkók, akkor nem tudom hová sorolni őket ez már az ők hibájuk...

A magányosság is egyfajta betegség, amiből nehezen lehet kigyógyulni.......

De azért szeretek élni! Kívánom sokaknak, hogy szeressenek élni és legyenek jók!

2022. aug. 30. 17:00
 33/76 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem a kérdező korrekt kérdést tett fel és jól látja az egész helyzetet.

Az én véleményem az hogy szomorú egy férfinak az élete, örökös harc, csalódás. Egy idő után bele lehet fáradni a sok közönybe és lenézésbe ismerkedés terén. Durva amit sok fiatal nő csinál egy társkeresőkön, vagy akár élőben. Sajnos tapasztaltam, én nem tudnék ilyen lenni. Nem azt mondom hogy főnyeremény vagyok, de a társkereső lányok 99%a sem az.

2022. aug. 30. 17:12
 34/76 anonim ***** válasza:
30%
33as, azért mert bizonyos nők tényleg olyanok, azért nem kéne mindenkit lenézni válogatás nélkül...
2022. aug. 30. 17:17
 35/76 anonim ***** válasza:
100%
34, én egyszer sem állítottam hogy mindenki olyan. Megint a mutogatás.
2022. aug. 30. 17:21
 36/76 anonim ***** válasza:
30%

"jól látja az egész helyzetet"

A kérdező általánosít és egy kalap alá vette a nőket...

2022. aug. 30. 17:32
 37/76 anonim ***** válasza:
37%

Érdekes egyébként uraim, hogy még talán egyikőtök sem írta a másik oldalt..

ha egy nőnek se kellettél eddig, akkor vagy rosszakat fogtál ki, vagy talán (talán!) van veled valami baj. És nem, nem a külsőre, pénzre vagy egyéb hülyeségre gondolok.

Nálam semmi ilyesmi nem volt elvárás. Én csak jót akartam beszélgetni 3-4 évvel ezelőtt, és egyszerűen nem tudtam. Sehol. Mert vagy szia helyett kaptam egy képet a farkáról, vagy a hogy vagy helyett azt kaptam szűz vagyok-e és stb.

Nem csak a nőkben lehet keresni a hibát, férfiak közt is van selejt bőven.

Nem a sebeiteket nyalogatva kéne szidni a nőket, hanem esetleg(!) tükörbe nézni.

Rendes ember vagyok? Nem vagyok egy tahó paraszt ismerkedéskor? Kedves vagyok, esetleg még okos is? Figyelmes?

Ha így látod, máris főnyeremény vagy, csak eddig szar embereket fogtál ki, amit nagyon sajnálok. De ez nem hiszem, hogy okot ad arra, hogy egyből azt hidd, minden nő nagyra vágyik. Sőt.. ez a pénz, autó és nem tudom mi mánia akkora hülyeség.. Amelyik nő erre megy az meg is érdemli.. te pedig akkor engedd el, keress tovább. Egy rendes nőnek nem ilyen álmai és elvárásai vannak.

Az már megint más téma, hogy minden embernek van elvárása, ez tény. De ne legyünk már leragadva ott, hogy mindenki egyforma meg mindenki csak a fent említett álom (már akinek az) világra vágyik. Nevetséges.

Őszintén remélem, hogy sok csalódás után találtok valakit, aki mellett végre látjátok majd, valóban nem ugyanolyan minden nő, és tényleg nem mindneki ugyan olyan "nagy igényű".

Sok sikert! :)

Oh és.. ennyi erővel lehetne a férfiakra is azt mondani hogy mekkora elvárásaik vannak.. jó segg, jó mell, tökéletes alak, főzzön, mosson, nokedlit szaggasson stb.

Ugyan már. Nem minden férfinak ugyan azok az igényei, igaz?

Akkor miért lenne minden nő(nek) egyforma? 😃

2022. aug. 30. 17:38
 38/76 anonim ***** válasza:
34%
Álszent már itt mindenki. 33 voltam
2022. aug. 30. 18:10
 39/76 A kérdező kommentje:

Valószínűleg pont azért nem válaszolnak a kedves nők, mert igazam van.

Most tényleg nézzetek egy kicsit magatokba...

Hányszor volt már az, hogy csak hülyítettétek a partnereteket?

Majd ez, majd az... igen szívem, tényleg....

Csak azt akarom ezzel kifejezni magam, hogy legyetek tekintettel a louserek-re is.

Legyetek őszinték velük és tudatsátok meg velük, hogy nem jössz be és nem akarok veled lenni... Őszinték legyetek. Még, ha nehéz is...

Köszönöm!

2022. aug. 30. 20:38
 40/76 A kérdező kommentje:
A nőknek sokkal kedvesebbeknek kellene lenniük....
2022. aug. 30. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!