Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Miért olyan nagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért olyan nagy az igényetek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 A kérdező kommentje:

Lányok, miért tagadjátok, ha egyszer így van!

Szégyenlitek az igazságot?

2022. aug. 30. 14:27
 22/76 anonim ***** válasza:
88%
Mert megtehetik. Egy átlagos lánynál 15-16 éves kor után napi 10-15 "udvarlási megkeresést" kap, megy a hétévégi bulik, egyetemi bulik sokasága, egy lány élete ilyen.
2022. aug. 30. 14:37
 23/76 anonim ***** válasza:
84%

Mert nem vagyok társfüggő. Ha nincs az igényeimnek megfelelő ember, akkor jó egyedül is.

De amúgy nem volt nehéz társat találni így sem. Nem kell, hogy sok ember megugorja a szintet, éppen elég ha egynek megy.

2022. aug. 30. 15:16
 24/76 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nőben annyi sincs hogy társkeresőn visszaírjon egy normális levélre nincs is miről beszélni.
2022. aug. 30. 15:18
 25/76 anonim ***** válasza:
68%

23: "elég ha egynek megy."

És őt Mészáros Lőrincnek hívják...:DDDD

2022. aug. 30. 15:18
 26/76 anonim ***** válasza:
100%
Csak a lenézés megy, csak a nagyképűsködés..... a többség ezt csinálja. Nem vagoyk erre kíváncsi.
2022. aug. 30. 15:19
 27/76 anonim ***** válasza:
94%
#25 Nem. Az a te bajod, hogy szerinted a nemed egyetlen releváns értéke a lóvé lehet, én hiszek az egyenjogúságban, és nem nézem le ennyire a férfiakat. Teljesen mást kerestem, olyan belső tulajdonságokat, attitűdöket amik kevesekben vannak meg. Viszont nekem meg fontosak. Minek legyek például valaki olyannal, aki csípőből aranyásónak néz, csak mert puncim van? A legtöbb férfi ilyen egyszerű, felfogást érintő szűrőkön esett ki nálam.
2022. aug. 30. 15:34
 28/76 anonim ***** válasza:
91%
Jesszus itt az össze hülye összegyűlt? Miért nem lehet elfogadni hogy szembe az ember nem futószalagon készül, nem mindenki egyforma? Ha szerencsétlen vagy és nem találsz normális embert magad mellé, egyéni probléma. Ezért egy kalap alá venni mindenkit rohadt szánalmas. Nemek ide vagy oda, minden esetben gáz ez a hozzáállás, kedves kérdező meg a hozzád hasonlók. 😃
2022. aug. 30. 15:46
 29/76 anonim ***** válasza:

"Minek legyek például valaki olyannal, aki csípőből aranyásónak néz, csak mert puncim van? "

Figyu, én azt látom, hogy azoknak a csávóknak, akiknek kocsijuk van meg anyuci meg apuci seggük alá tol mindent, nekik van nőjük. Nekem nincs. Ebből milyen következtetést lehet levonni?

2022. aug. 30. 16:00
 30/76 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy van, de ahányszor levelet kapok egy nőtől, mindig leráz.... A leggyakoribb hiba az, fogja magát és nem válaszolok, csak, ha kedvem tartja én irányítok.....

Igen talán a legtöbb hiba az, hogy a csajok irányítani akarnak bennünket!

Ez azért van így, mert így van!

Sok olyan levelet kapok, amik alátámasztják azt a tényt, hogy igazam van...

Szórakozzunk a másikkal aztán rugjuk picsán a másikat és azután szerencsétlennel ne is foglalkozzunk...

Egyszerűen nem érdekeli mit ír...

Mindenki magának való, ezt be kell látni, még én is ilyen vagyok, de azért a tiszteletet is meg kell adni kölcsönös alapon, csak azért , mert nő! Még a nőknek is meg kellene adniuk a tiszteletet és őszintének kell lenni!

Kapok egy levelet, de kurvára nem érdekel mit ír. Ha legalább korrekt vagyok vele, és elmondod mit vársz tőle, sok kellemetlenséget megúszol. Őszintének kell lenni, hogy mit is akarok, úgy már jó! Nem raboljuk egymás idejét és legalább megspóroljuk azt a sok kellemetlenséget, amit a másik csinál, nem tolok ki a másikkal, korrekt leszek vele!

Azért írom ezeket, mert én ezt tapasztaltam 2 év alatt, hogy az illetőnek foglma sincsen mit is jelent az a másiknak , hogy ismerkedni...

Úgy látszik, ez a nőknél egy teljesen más fogalom mint a férfiaknál...

A férfi szexelni akar, a nő meg?????

Mit akar egy nő???

2022. aug. 30. 16:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!