Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kérdezzek tőle,mire figyeljek ha meg kell tudnom, hogy vonzódik e hozzám?

Figyelt kérdés
Van egy vásárlónk aki eléggé bejön nekem, néha váltunk is pár mondatot,de nem sok mindent tudok róla.Facen megtaláltam, de csak egy profilkép látható, semmi más. Nem is mertem bejelölni.Mindig nagyon kedves,a nevemen köszönt, mosolyog. Tartok attól, hogy már családja is van,olyan fajtának néz ki. Nem vagyok túl jó a pasizásban. Hogyan deritesem ki, hogy akarna e tőlem vmit? Vagy hogy szabad e egyáltalán? Hetenete 1x szokott kb bejönni.
2022. aug. 22. 06:41
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Ha jól nézel ki, akkor vonzó vagy.
2022. aug. 22. 06:52
 2/10 anonim ***** válasza:
15%

Ha olyan kuka vagy hogy még beszélgetni se tudsz , akkor jobb ha hagyod.

Az azért alap hogy beszélgetni tudjon az ember.

2022. aug. 22. 06:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha most itt leírnának 10 mondatot amit mondhatnál vagy kérdezhetnél tőle, akkor 3 perc után mi lenne?

Sült hal lennél.

2022. aug. 22. 07:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szép napot, hogy vagy, segíthetek bármiben? Ha tetszel neki, kapni fog az alkalmon, hogy beszélgessetek. Ha köszöni nem, akkor sem fogsz leégni. Ha meg beszélgetni kezdtek, akkor esetleg rákérdezhetsz, hogy és itt laktok a környéken, kinek veszed ezt a sok kolbászt vagy szerinte mit lehetne csinálni délután ebben az esőben? Ha érdekled, ő is fog téged kérdezni. Ha nagyon mulya vagy siet, akkor a következő alkalommal. Ha akkor se, akkor végképp hagyjad.
2022. aug. 22. 07:18
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Te csak mosolyogj rá kedvesen. Ha pár hónap (4-5 találkozás) után sem akar randit tőled, akkor ne várj rá. Vagy nem vagy az esete, vagy foglalt, vagy más ok miatt tőled nem akar semmit.
2022. aug. 22. 07:46
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Én amikor eladóként dolgoztam, volt több ilyen pasi is, és utólag sajnos kiderült róluk, hogy foglaltak, szóval azért nem kezdeményeztek gondolom. :/
2022. aug. 22. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem miért kell ekkora feneket keríteni az ilyen dolognak...

Jön ,vásárol, beszélgettek ahogy eddig...majd a végén azt mondod: Elnézést a kérdésért, nem akarok tolakodó lenni de ha nem várja otthon önt a párja és nincs más akadálya szívesen meginnák önnel egy kávét valahol,valamikor!

A férfi elme egyszerű mint egy faék!

Ha van mondani fogja ,hogy jó lenne de a párja leverné a derekát ha így tenne.Vagy kimentené bármilyen indokkal magát.

Ha igen akkor mehetne tovább a beszélgetés!

Ez olyan mint a DISCO-ban odamenni egy lányhoz felkérni. Semmit nem veszíthetsz!

2022. aug. 22. 14:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Éppenséggel de. Mivel mindig hozzánk jár, baromi kínos lenne nekem utána,de biztos neki is. És nem mindenkinek van hatalmas önbizalma sajnos.De azért köszi a választ utolsó.
2022. aug. 22. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezek után nem járna oda többet,szóval nyugi.Ha mégis,

akkor meg pont azt jelenti hogy nem találja kellemetlenne kaz egész dolgot.

Nem kell túlkomplikálni a dolgokat.

2022. aug. 30. 14:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Az atomfizikáról vagy quantum számítógépekről beszélgess majd vele. :)
2022. aug. 30. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!