Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pártaláláshoz szerencse kell?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pártaláláshoz szerencse kell?

Figyelt kérdés

Mindenki a környeztemben pár hónapon belül kapcsolatot ami hosszú ideig is tart, min 1 év de inkább több. Szoktam azt hallani egy két embertől hogy normális kapcsolatot nagyon nehéz találni, de többség még is talál. Itt vagyok én, lassan 26 leszek de még egy olyan randim sem volt ahol láttam volna egy kis reményt arra hogy ő a barátnőm lesz.

Akiknek könnyű dolog a pártalálás ők általában a szerencséjüknek köszönhetik?

2022. aug. 18. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Messze nem csak. Ha valaki teljesen, vagy nagyobb részt a szerencsére bízza, vagy annak tulajdonítja, az jól pofára fog esni.
2022. aug. 18. 15:15
 2/8 anonim ***** válasza:
15%

Szia!

Van ennek az oldalnak egy keresője is.

Jobb oldalt a felső sarokban.

Kiválasztod, hogy "felnőtt párkapcsolatok" és beírod elé, hogy pl.: szerencse

és sok sok sok találatot ki fog dobni, ugyanis ezt a kérdést előtted már biztosan nagyon sokan feltették.

Örülök ha segíthettem.

2022. aug. 18. 15:15
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Rengeteg szerencse kell, az ember csak csökkenti tudja a szerncse szerepét, pár példa:

Hozott lapok: Jó adottságú hapsiként egy milliárdos családba születtél, az utazgatáson, gyúráson és bulizáson kívül nincs más dolgod az életben. Még a szép lányok is maguk alá ovulálnak, ha csak rájuk nézel.

Minél távolabb vagy ettől a szinttől, annál több szerencse kell, hogy téged válasszanak.

Találkozás: Egyik jó barátod néha elhív grillezni és ott van a meseszép, érzelmes, szingli uncsitesója, aki egy dizsiben lazán elhajtana, de így egy kis beszélgetés után nagyon is megkedvel.

Szintén tipikus szerencse, amikor Átlag Jóska tiniként gyakran együtt bandázik a szomszéd utcából Julival, össze is jönnek. Aztán Juli egy diplomás, normális értékrendű nehézbombázóvá fejlődik 20on évesen, de jó neki a Jóska, mert az évek alatt hozzánőtt...

Más pedig szenved a lelketlen online térben, járogat bulikba, ahol ittas p.csákhoz dörgölőzik 200 hapsi, a baráti körben pedig csak hapsik vannak.

2022. aug. 18. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

persze igen kell, de az egész életben, ahogy #3 is írja.

ugyanez kell egy jó álláshoz is kb.

jó időben jó helyen légy

és hát igen sokat számít, hogy milyen képűnek születtél és mennyi pénzed van.

ha elmész egy szórakozóhelyre 2 haveroddal, de ők sokkal jóképűbbek mint te akkor b**aszhatod.

2022. aug. 18. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Kell szerencse, de a te feladatod növelni az esélyeket.

Pl ha egész nap a szobádban olvasol akkor sokkal több szerencse kell neked, mintha lenne sok jó baráti társaságod, ahova időnként hoznak új embereket, lenne valami társasági hobbid (pl sport), eljárnál rendezvényekre stb.

2022. aug. 18. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy év az miota hosszu idő?😅
2022. aug. 18. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerencse is kell, de ez nem lesz elég hozzá.
2022. aug. 18. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Is, meg még rengeteg dolog
2022. aug. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!