Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, ha tetszem egy nőnek?
Figyelt kérdés
Jó, nyakamba ugrani, az ölembe ülni nyilván nem fog, de milyen jelek vannak?2022. aug. 17. 21:57
1/15 anonim 

válasza:

Hát ez érdekes, ha az ölbe ülés ilyen durva akkor ezek szerint kb az összes csaj osztálytársamnak bejöttem anno aki nem volt félénk? Mégis csak 2 kapcsolatom volt, elég fura.
2/15 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok és még szűz. Igen, tudom, gáz. :D
2022. aug. 17. 22:00
3/15 A kérdező kommentje:
Nekem életemben csak kétszer, buliban, már jól beittak a lányok, és akkor. Suliban soha.
2022. aug. 17. 22:01
4/15 anonim 

válasza:

Ha beszélsz vele, akkor figyeld hozzá nyúlkál-e a hajához.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem szoktak. Mondjuk, realista vagyok, nem vagyok valami nagy szám, de gondoltam, talán találhatok én is valakit.
2022. aug. 17. 22:08
6/15 A kérdező kommentje:
Pár lány szerint nem vagyok csúnya, simán lehetne barátnőm (barátaim párjai), csak nem tudom, hogy kéne.
2022. aug. 17. 22:11
7/15 anonim 

válasza:

Néz téged, esetleg mosolyog is, hozzád ér, keresi a közelséged vagy pont hogy leblokkol, rád nézni sem mert, ha nagyon tetszel neki stb.
Ez egyáltalán nem biztos, hogy jelent valamit, én pl állandóan a hajamat fogdosom, sőt csavargatom is, akkor is ha egyedül vagyok és mások előtt is szoktam.
8/15 anonim 

válasza:

Ennyi idosen mar mindegy. Tul vagy az intenziv szocializacios szakaszon, es egy alapfoku vizsgaig sem jutottal el. Miert valtozna barmi is, ha te nem vagy kepes valtozni?
9/15 anonim 

válasza:

8. Ugyan már, 23 évesen ne legyen már minden veszve, általában a csajoknak az idősebb pasi kell, még simán behúzhat valami 19-20 éves csajt a kövi 8 évben.
10/15 anonim 

válasza:

Mesek nincsenek, az evolucio kemenyen szelektal. Aki baratno nelkul eli a fiatal eveit, annal ritkan szokott happy end lenni. Nem fogadnek ra nagy tetben, hogy 8 ev mulva lesz baratnoje. Ugye megerted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!