Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderre kamugazdag képekkel felmenni.. hozhat matchet?
Cél: egyéjszakás kaland, így nem baj, ha az első Netflixes chill után kiderül az igazság.
Lényeg, hogy vennék luxusruhákat (erre van pénz), majd csinálnék képet luxusautóval, valamint fehér háttér előtt is, ahova Balis pálmafát retusálnék. Luxus órám már van. Működhet az ötlet?
Kell hogy legyen alapja. Tehát ha azt mondanám hogy profi focista vagyok (még ha ki is néznék úgy), megbuknék hidd el ha nem vagyok nagyon jártas a témában.
Ha azt mondanám állatidomárként, hogy mit tudom én, peivát állatkertet üzemeltetek, vagy adok kölcsön iszonyat gazdag embereknek, akkor valamit össze tudnék kamuzni mért értek az állatokhoz. Kb. Ennyi a trükk.
Bèrlès-bèrlès-bèrlès
6-os telibetrafàlt amúgy: nem biztos hogy a mérleget fogod magad felé billentetni, lehet hogy tipikusan az ilyenekre szakosodott nőkkel fogsz találkozni , és az is lehet , hogy elfogy a kereted , mielőtt lecsúszik a bugyi
Hát aki erre kapható azt ugyanazok az arcok rakják mint a prostikat, de velük ellentétben lehet, hogy ezek az egyéjszakás csajok engedik gumi nélkül is nekik.
Bérelsz szállodát, elviszed előtte valahova, drágábban jössz ki mint a prostival és színészkedni is kell.
"ahova Balis pálmafát retusálnék"
En olajpalma-ultetvenyen dolgozom, vagyis a retusalast megusznam :)
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!