Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan szingli pasik akik nem félnek elköteleződni és szeretnének egy kiegyensúlyozott kapcsolatot?
Azt veszem észre, hogy a ‘jobbak’ mind kapcsolatban vannak, nyilván van aki ilyen kapcsolatot akar, de nekem ők általában nem vonzóak.
Én jelenleg nem vagyok nyitott laza vagy szexkapcsolatra, viszont úgy érzem egy kiegyensúlyozott kapcsolat most megfelelő lenne.
1-2 társkeresőn fenn vagyok és kb csak elszomorít amit ott tapasztalok xD legbelül tudom, hogy van számomra is egy ember aki ugyanazt akarja mint én, de nehéz a folyamat és általában a két állapot között ingázom: az egyik az hogy egyedül is teljesen jól vagyok, élvezem az életem, a másik mikor úgy érzem, hogy szeretnék valakit magam mellé
Ti mit tapasztaltok?
Ilyen kapcsolatot kerestem én is anno. és találtam is, de szarul jártam. A csaj akire azt hittem életem nője, hogy mindenben tökéletes lesz vele simán, lelkiismeret furdalás nélkül megcsalt, megalázott és kidobott mint egy darab szart.
Azóta inkább nem akarok senkitől semmit.
Vannak, itt vagyok például én, és ugyanazt érzem én is, mint Te, "egyedül is teljesen jól vagyok, élvezem az életem, a másik mikor úgy érzem, hogy szeretnék valakit magam mellé".
Az egyik fő kérdés, hogy mit jelent Neked a kiegyensúlyozott kapcsolat. Aztán ott a többi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!