Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az Eszter Eszenyi féle nőkhőz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Eszter Eszenyi féle nőkhőz már elég havi nettó 750?

Figyelt kérdés

[link]

Aki nem tudja hnkiről vam szó?

2022. aug. 14. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, ha azt hiszed, hogy Orbánnak a min.elnöki fizetés a fő bevételi forrása, akkor te nagyon nem ezen a bolygón laksz...
2022. aug. 14. 18:48
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

8: Én írtam a a 7.5 milliós választ. Az én fizetésem jelenleg nettó 500 fölött, de 1 millió alatt van és mellette kriptózok is (a múlt hónapban a rezsit leszámítva mindent kriptós nyereségekből fizettem), tehát elég jól állok.

A magánéletemről meg annyit, hogy ma tervezem végignézni (mivel most van időm) incel TV legújabb streamjét, amit medicann blackpill újra feltöltött. Ebből gondolom látszik, hogy blackpilled incel vagyok.

A pontos fizetésemet nem írom le, az úgyse érdekli a kutyát se, leszámítva pár bluepilled incelt akik szerint ez a problémájuk -- Viszont a másik oldalon annyiban igazuk van, hogy ja, van az a pénz, csak biztos, hogy nem itt, még egy nulla szerintem kell.

2022. aug. 14. 19:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Feldobta ajánlottként ezt a régi kérdés a gyk és hangosan felröhögtem mert éppenséggel közvetetten ismerem is a szóban forgó lányt :D

Haver, a nettó 750 ezer lassan arra sem elég, hogy egyedül önmagadat civilizált körülmények között fenntartsd, nem hogy még egy ilyen "típusú" csajt szórakoztass hosszabb távon... Ha nem vagy elképesztően jóképű, vagy népszerű vagy bármiben hasonlóan kiemelkedő kvalitású, akkor anyagilag, egzisztenciálisan ennyi lóvé kevés ezekhez a nőkhöz... Van még pár hasonló csaj ismerősöm, mind olyan pasival járnak akiknek bőven van mit a tejbe aprítaniuk.

2024. ápr. 10. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!