Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elutasító körülmény ha egy férfi csak 170 cm?
A vonzalom kapcsolatos a magassággal is. Már miért ne lenne? Én magas nőként soha nem tudnék vonzódni alacsonyabb pasihoz.
Kit érdekel ha helyes, jól öltözött,meg kedves, pozitív személyiség stb, ezeket egy magas férfi is tudja. De ha egyszer számomra férfiatlan az alacsonyabb termete miatt, és úgy nèznénk ki egymás mellett, mintha a kisöcsém lenne. Hát kösz nem. És sok nő van így ezzel.
33. Sajnálatos ha ez sérti a kis lelkivilágodat de ez van.
44, nem én az alacsony vagyok nagy f@sszal, de kinőttem már a kamasz korból, hogy egy női érintéstől álljon. Ahhoz sokkal több kell.
Idős, beteg, magatehetetlen emberek meg főleg nem meredező farokkal vannak, de ahogy a gyakorin a fiúk szoktak lenni lányok, úgy lehetnek nővérkék is, vagy éppen tudományos kutatók, akik a rák gyógyszere helyett a pélóméreteket kutatják, mint az emberiség fontos problémáját. 😂
45. Kezdem azt hinni hogy manapság az egyiknek a magas férfi a férfias, a másiknak az izmos a férfias, meg van egy 3. típus akinek a jó fizu a férfias, meg egy szűkebb réteg, ahol az intellektus a férfias, legalábbis itt gyk-n szépen különválik, a valóságba valszeg ezek kombinációit fogják választani, bár nem tudom hogy egy magas ember önmagába miért nyújt biztonságot, inkább csak az illúzióját. Bár nem lepődök meg ezen, egy depresszív nép aki a jókedv állarcát mutogatja bővel belefér az is, hogy a biztonságnak is csak a látszatát keltsük.
Bár nem tudom ez miért olyan elfogadott, de ha egy pasinak nem jön be egy csaj akor meg bunkó mert nézi a külsőt is, aztán meg az van feltételezve, hogy csak a külsőt nézi, véletlen sem opció az hogy legyen számomra vonzó külsőleg és személyileg is, nem áá ilyen nincs, vagy a csúnya rendes csajjal vagy vagy az agyatlan plasztikbabára csorgatod a nyálad, átmenet nincs.
#45 Méghogy, sérti a lelkivilágomat! 🤣
Teszek rá, hogy kit zavar az, hogy alacsony vagyok. Volt már sok nő az életemben, magasabbak is mint én. És gyönyörű családom van!
Én csak az ellen szóltam, hogy leigénytelenezték, azokat a nőket, akik alacsonyabb férfit választanak maguknak.
Nem mindenkinek olyan fontos a magasság, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!