Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik nem akarnak gyereket, miért nem keresnek meddő férfit?
Mert a szerelem, az érzelmek nem ilyen dolgok alapján működnek.
Mondjukk én ha nőként nem akarnék gyereket a párom meg igen, akkor nem húznám az idejét, szeretném annyira, hogy elengedjem
Úgy érted, hogy már régóta tudja a férfi is, hogy nem akar gyereket, ezért külföldön vaszektómiát csináltatott? Az úgy rendben lenne. Mert így megint egy tudatos döntés.
Bár ilyen szempont alapján nagyon nem életszerű szelektálni. Randiappon kiírjam, hogy csak vaszektómián átesett férfi kell? Az elég bizarr lenne. Vagy ha a városban vagy valahol megismerkedek valakivel, úgy random az első randin szegezzem neki a kérdést, hogy volt-e műtétje? Nem tudom, fordított esetben, ha ilyen kérdést olvasnék egy férfi profilján, vagy kapnék egy ilyen kérdést randin, az elég kiábrándító lenne. Inkább tényleg a szándék a fontos, azt teljesen normálisan meg lehet kérdezni. Szerintem.
Én férfiként nem szeretnék gyereket, és idővel tervezem a vazektómiát, de sokkal, sokkal nehezebb olyan nőt találni aki nem szeretne gyereket .
29/F :)
#4: "Úgy érted, hogy már régóta tudja a férfi is, hogy nem akar gyereket, ezért külföldön vaszektómiát csináltatott? Az úgy rendben lenne. Mert így megint egy tudatos döntés."
Nem, csak simán nem lehet gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!